28 lis 2024
IZ DUBINE SRCA Roditelji i djeca poslali emotivnu zahvalnu Humanitarnoj udruzi Antonio Jurjević
Foto: Humanitarna udruga Antonio Jurjević
Futsal

IZ DUBINE SRCA Roditelji i djeca poslali emotivnu zahvalnu Humanitarnoj udruzi Antonio Jurjević

Od mnoštva lijepih trenutaka imamo potrebu posebno istaknuti jedan događaj s ovogodišnjeg 8. Memorijalo-humanitarnog turnira “Antonio Jurjević”, objavila je Humanitarna udruga Antonio Jurjević.

Polufinalni dan donio nam je jedno lijepo iznenađenje i jednu veliku zahvalu onih zbog kojih postojimo i za koga radimo i trudimo se iz godine u godinu biti bolji i pomoći što je to više moguće. Roditelji i djeca kojima smo kroz godine pomagali imali su želju zahvaliti nam se i smatramo da su to učinili na najbolji mogući način i veliko im hvala na tome. Svojom su nas gestom podsjetili zašto smo tu i dali nam još jedan dodatni vjetar u leđa za nove akcije i podhvate.

U nastavku prenosimo pismo koje smo dobili od roditelja:

“Poštovani članovi Humanitarne Udruge Antonio Jurjević,

Iz dubine srca, želimo vam uputiti najiskrenu zahvalu za sve što činite već 8 godina. Vaša predanost i nesebičan trud koji ulažete neizmjerno je vrijedan i dirljiv. Vaša ljubav prema najranjivijima među nama i vaša neiscrpna energija da im pružite bolji život svjetlo su nade u našoj zajednici. I šire…

Ovaj turnir nije samo sportski događaj; on je simbol zajedništva, empatije i ljubavi. Kroz godine, vaša je inicijativa dotaknula nebrojena srca, i ne samo da ste donijeli osmijeh na lica djece, već ste postali inspiracija svima nama. U svijetu punom izazova, vi pokazujete da snaga dobrote može prevladati sve prepreke.

Posebno želimo istaknuti da svaka vaša akcija, svaki osmijeh koji izmamite, svaka ruka pomoći koju pružite, ostavlja trag koji ne blijedi. To je trag koji mijenja živote ne samo djece, već i njihovih obitelji, dajući im nadu i snagu da izdrže najteže bitke.

Dopustite nam da naglasimo i vašu skromnost i bezuvjetnost a isto tako i ogromnu podršku i pomoć ljudi svjesnih inicijative koju ste pokrenuli.

Dragi ljudi, neka vaša misija i dalje bude svjetionik onima koji traže put u mraku. Nastavite s ovim plemenitim radom, jer svaka vaša gesta ima moć promijeniti nečiji život. Djeca, za koju se borite, zahvalna su vam na način koji možda nikad neće moći izraziti riječima, ali njihova sreća i daljnja postignuća su dokaz da vaš trud nije uzaludan. U očima naše djece, vi ste heroji koji ih čine snažnijima, hrabrijima i spremnijima da se suoče sa svijetom.

Još jednom, u ime svih kojima ste pomogli i svih koji vas s ponosom prate, jedno veliko hvala.”