28 lis 2024
CYCLING BY OMNIA Zabavni trening koji potiče mršavljenje i jača mišiće
Foto: Fitness & sport centar Omnia
Promo članci

CYCLING BY OMNIA Zabavni trening koji potiče mršavljenje i jača mišiće

Današnje vrijeme nudi širok spektar mogućnosti za rekreiranje, treniranje, mršavljenje i samim time brigu o vlastitom zdravlju. Jedan od popularnijih, naročito u hladnijim mjesecima, svakako je “Cycling”, odnosno bicikliranje u zatvorenom prostoru.

A upravo je to jedna od aktivnosti koju nudi Fitness & sport centar Omnia, jedan od najvećih i najboljih fitness centara, ne samo u Zadru, nego slobodno možemo reći u cijeloj Hrvatskoj.

Termini rezervirani za grupni Cycling trening u Omniji su ponedjeljak, srijeda i petak u 19 sati, a u cijenu od 60 eura, osim samog bicikliranja, ulazi i korištenje teretane, kao i drugih grupnih atkivnosti.

Osim što potiče mršavljenje, ova vrsta trening jača vaše mišiće nogu i stražnjice te kukove, čime možete poboljšati posturu tijela, kao i snagu gornjeg dijela tijela. Osim snage, biciklizam utječe i na vašu izdržljivost, čime si možete olakšati ostale vrste treninga te poboljšava mobilnost zglobova.

I ono što je najbolje od svega: Cycling je za sve dobne skupine! Zato nemojte oklijevati nego nazovite 023 302 066, rezervirajte svoje mjesto u Fitness centru Omnia i uživajte u zdravoj i zabavnoj fizičkoj aktivnosti uz stručno vodstvo i korisne savjete.