28 lis 2024
ARCHIPELAGO TRAIL RUN Otkrijte prekrasne zadarske otoke i doživite nezaboravnu trkačku avanturu
Foto. Matevz Hribar
Ostali sportovi

ARCHIPELAGO TRAIL RUN Otkrijte prekrasne zadarske otoke i doživite nezaboravnu trkačku avanturu

Archipelago Trail Run jedinstveno je iskustvo trčanja gdje ćete trkaćim korakom istražiti zadarski arhipelag. Prekrasne staze duž jadranske obale, ugodan miris mora, prekrasan krajolik Parka prirode Telašćica i nezaboravan pogled na Nacionalni park Kornati više su nego izvrsni razlozi da se prijavite na Archipelago Trail Run!

Događaj se ne ističe samo atraktivnom destinacijom, već i jedinstvenim formatom jer ćete moći birati između prve etape (subota ili nedjelja) ili druge etape (subota i nedjelja). Tako ćete u 2 dana moći istražiti čak 3 otoka:Ugljan, Pašman i Dugi otok. Čekaju vas udaljenosti od 10 do 80 km!

Glavno događanje smješteno je u šarmantnom primorskom mjestu Preko, gdje će organizatori, osim trčanja, pripremiti i bogat popratni program uz domaću hranu i dobru glazbu. U trkačkom dijelu svaki dan moći ćete birati između 3 staze i to Kratka (10 km), Srednja (20 km) i Duga staza(35 i 45 km).

Vidimo se na stazama Archipelago Trail Run događaja od 18. do 20. listopada!

SVE INFORMACIJE I OBRAZAC ZA PRIJAVU MOŽETE PRONAĆI NA OVOJ POVEZNICI.

A osim trkača mogu se prijaviti i svi volonteri zainteresirani da sudjeluju u organizaciji ovog posebnog sportskog događaja.