24 srp 2024
RUŠEVAC 2024. Turnir na male branke u Sukošanu jamči dobar nogomet i još bolju zabavu
Futsal

RUŠEVAC 2024. Turnir na male branke u Sukošanu jamči dobar nogomet i još bolju zabavu

U srijedu, 10. srpnja u Sukošanu počinje malonogometni turnir na male branke Ruševac 2024. Organizator je MNK Sukošan pod pokroviteljstvom Općine i Turističke zajednice Općine Sukošan te mjesnog komunalnog poduzeća Zlatna luka.

Po momčadi se može prijaviti maksimalno osam igrača, kotizacija iznosi 50 eura, a glavno pravilo turnira je da pravo nastupa imaju Sukošanci, sukošanski zetovi i oni kojima je barem jedan roditelj iz Sukošana.

Prijave su još uvijek u tijeku i to do ponedjeljka, 8. srpnja. Svi zainteresirani za malo kombinacije sporta i dobre zabave mogu se prijaviti putem facebook stranice Sportski centar Sukošan ili na brojeve 099 239 9657 (Tomislav) i 099 752 7412 (Ivan).

Organizatori su za najbolje momčadi i pojedince turnira osigurali nagrade, a za gledatelje piće, zabavu i dobar nogomet.

– Poučeni iskustvom od prošle godine, vjerujemo kako ćemo ove još malo podići razinu turnira te da ćemo još jednom svi zajedno napraviti atmosferu i ugođaj kakvu ovo selo zasigurno zaslužuje. Nadamo se da ćete uz šank koji će se nalaziti standardno na vrhu tribine i uz majstorije naših seoskih velemajstora uživati iz večeri u večer – poručili su iz MNK Sukošan.