07 srp 2024
LJETNI NOGOMETNI KAMP ABBA Jedinstveno iskustvo za mlade nogometaše željne napretka
Domaći nogomet

LJETNI NOGOMETNI KAMP ABBA Jedinstveno iskustvo za mlade nogometaše željne napretka

Od 17. do 22. srpnja u Zadru će se održati Ljetni nogometni kamp ABBA, namijenjen dječacima od 6 do 14 godina te djevojčicama od 6 do 16 godina starosti. Mjesto održavanja je igralište Nogometnog kluba Arbanasi na Stanovima, a inicijator ovog novog projekta Adrian Zrilić, mladi zadarski kineziolog sa trenutačnim prebivalištem u Zagrebu.

– Nakon završetka Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, počeo sam individualno raditi s nogometašima i nogometašicama i tako je nastao obrt za sportske djelatnosti ABBA po kojemu i ovaj kamp nosi ime. Svima onima koji žele napredovati u nogometu želimo ponuditi još jednu priliku i mogućnost za stjecanje novih vještina i znanja koje će kasnije moći primijeniti u svojim klubovima – kaže nam Adrian, koji je i sam nekoć bio mladi nogometni talent, igrajući za mlađe kategorije NK Zadar.

Konkretno, što polaznici mogu očekivati u ovogodišnjem kampu ABBA?

– Što se nogometa tiče, tjedan dana kvalitetnih i zanimljivih treninga s naglaskom na elementarnu tehniku. Osmislili smo program prilagođen svakom uzrastu, a uz napredak u nogometnom smislu, neizostavan faktor je i druženje, zabava te stjecanje novih poznanstava. Uvijek je to prilika i da se zamijeti nečiji poseban talent i eventualno ga se usmjeri u neku kvalitetnu sredinu, gdje će imati još bolje uvjete za razvoj i napredak.

Očekivani broj polaznika je između 30 i 35, a s njima će, uz Adriana, raditi i treneri Antonio Perica te Domagoj Šimić, također kineziolozi.

– Ideja o kampu rodila se upravo iz našeg prijateljstva i stalne zajedničke komunikacije o nogometnim temama. S obzirom na znanja koja smo stekli na fakultetu te iskustvo u nogometu zaključili smo da je jedan ovakav projekt potreban i poželjan, pogotovo u sredini koja vrvi talentima poput naše zadarske.

Za sve nogometašice i nogometaše sa zadarskog područja prijave za Ljetni nogometni kamp ABBA traju do 1. srpnja, a sve informacije kao i sama prijavnica dostupni su na sljedećem linku:

LJETNI NOGOMETNI KAMP ABBA – PRIJAVE

– Organizirali smo i smještaj za sve zainteresirane koji nisu sa zadarskog područja i vrlo brzo popunili smještajne kapacitete, tako da je taj dio zaključen. Ali svi domaći momci i cure, kojima ne treba smještaj, dobrodošli su i mogu se prijaviti do ponedjeljka, 1. srpnja. Ovo nam je prvi kamp u Zadru i veselimo se početku rada sa željom i nadom da preraste u jednu lijepu ljetnu tradiciju – za kraj će Adrian Zrilić.

Sve informacije o Ljetnom nogometnom kampu ABBA možete dobiti i putem e-maila abba.info23420@gmail.com ili na broj telefona 091 950 8068.