14 lip 2024
TAEKWONDO KLUB ZADAR Dva srebra i četiri bronce na “Karlovac Openu”
Borilački

TAEKWONDO KLUB ZADAR Dva srebra i četiri bronce na “Karlovac Openu”

Članovi Taekwondo kluba Zadar nastupili su na tradicionalnom međunarodnom natjecanju Karlovac open u borbama u konkurenciji mlađih kadeta ( 9 do 12 god.) i kadeta (12 do 14 god.).

 Organizator je bio Taekwondo klub Karlovac koji je ovim natjecanjem obilježio 56 godina od osnutka kluba. Na natjecanju su sudjelovali sportaši iz Italije, Austije, Luksemburga, Slovačke, Slovenije, Mađarske, Crne Gore, Ukraine i Hrvatske.

 Za TK Zadar je kod mlađih kadeta nastupio Toni Čanković u kat -33 kg koji je uz tri borbe i dvije pobjede osvojio drugo mjesto i srebrnu medalju. Toniju su ovo prve pobjede i zasluženo je osvojio ovu medalju.

Kod kadeta najboli rezultat ostvario je Pavle Marinović u kat – 41 kg osvojivši drugo mjesto i srebrnu medalju. Roko Štulina u kat – 49 kg osvojio je treće mjesto i brončanu medalju.

Kadetkinje Loreta Beram i Lana Grzunov nastupile su u kat – 44 kg i osvojile su treće mjesto i brončanu medalju izgubivši u polufinalu. Korina Uskok nastupila je u kat – 55 kg i osvojila je broncu.