14 lip 2024
E-STORE PAPIRNICA osvojila stolnotenisku ligu amatera i rekreativaca Stolar
Stolni tenis

E-STORE PAPIRNICA osvojila stolnotenisku ligu amatera i rekreativaca Stolar

Finalnim dvobojem između E store papirnice i Samo zabave spušten je zastor na treće izdanje stolnoteniske lige amatera i rekreativaca Stolar u organizaciji STK Donat.

Novi prvaci postali su igrači E store papirnice (Galov, Marić, Samodajev, Kapelari) s voditeljem Damirom Petrovićem koji su nadigrali do tada aktualnog prvaka Samo zabavu rezultatom 3/2.

Bilo je to pravo finale, s pregršt lijepih poteza s obje strane. Pobjednik je odlučen u igri parova, u petom meču, petom setu, do naslova su stigli “Papirnati”.

Prvi meč odigrali su Lisica i Marić, slavio je Lisica 3/1 za vodstvo “Zabavnjaka” 1:0.

Buterin – Lisica

Zatim su se sastali Buterin i Galov. Galov je bio na visini zadatka, iako je Buterin uzeo jedan set, dominirao je Toni i odradio dvoboj gotov bez greške za pobjedu 3/1 u setovima i izjednačenje rezultata na 1:1.

Slijedio je novi veliki izazov za Galova, s druge strane bio je Lisica. Pa da je bio i Samsonov ne bih bolje prošao. Furiozno, novo izdanje Galova, mvp-a finala za uvjerljivu partiju i pobjedu 3/0 i vodstvo Papirnice 2:1.

Marić i Buterin bili su sljedeći, odličan je to bio sraz i neizvjestan dvoboj. U konačnici Buterin je slavio 3/2 i izjednačio rezultat na 2:2.

Pobjednika lige odlučila je igra parova. Meč je otišao u peti set, u njemu su pribraniji bili Marić i Galov te su pobijedili 3:2 za veliko slavlje “Papirnatih” i više nego zasluženo.

Ravnice – Bekend dijagonala

Treće mjesto osvojile su Ravnice (braća Lovrinov, Rončević) nadigravši Bekend dijagonalu (braća Torbarina, Škoda) 3/1.

Sedamnaest ekipa sudjelovalo je u ovogodišnjem natjecanju, peto mjesto osvojili su svi kako je rekao voditelj lige, Davor Karlović pa čak i momčad Banane.