07 srp 2024
FUTSAL LIGA ZADAR U prvoj utakmici finala Stanovi i Kontrol biro bez pobjednika
Foto: Marin Gospić / Futsal liga Zadar
Futsal

FUTSAL LIGA ZADAR U prvoj utakmici finala Stanovi i Kontrol biro bez pobjednika

Nakon prve utakmice finala doigravanja 1. Futsal lige Zadar sve je još otvoreno. U prepunoj dvorani Mocire koplja su ukrstili Stanovi i Kontrol biro, a utakmica je završena rezultatom 2:2. Premda, slobodno možemo kazati, ne bi bilo nezasluženo da je pobjeda otišla na bilo koju stranu.

Bio je to pravi futsal spektakl, utakmica dostojna finala jednog tako kvalitetnog natjecanja. Stanovi su poveli u 5. minuti solo akcijom Šimuna Popova, kada se s desne strane sjurio, izbacio svog čuvara na lijevu nogu i zavukao loptu iza Pinčićevih leđa. U 18. minuti utakmice lijepo su kombinirali igrači Kontrol biroa, a jednu odbijenu loptu znalački je pospremio u gol Luka Zdrilić za 1:1.

U 27. minuti isti je igrač poslao je projektil ka golu Kristijana Draževića s nekih 15 metara po sredini, a lucidni Luka Kresović, protrčavši ispred gola Stanova, dira loptu dovoljno da omete vratara Stanova za vodstvo Kontrol biroa 2:1.

U 33. minuti Toni Bugarija u padu lijepo tuče s lijeve strane, s nekih osam-devet metara i zabija za, pokazat će se na kraju, konačnih 2:2. Bila je to odlična predstava obje momčadi i ovim rezultatom finalna serija ostaje u potpunosti otvorena. Druga utakmica na rasporedu je ovaj vikend.