07 srp 2024
FUTSAL LIGA ZADAR Varoš Zara Dental Centar i Kontrol biro dobili prve polufinalne utakmice
Foto: Futsal liga Zadar
Futsal

FUTSAL LIGA ZADAR Varoš Zara Dental Centar i Kontrol biro dobili prve polufinalne utakmice

Odigrane su prve polufinalne utakmice doigravanja za prvaka Zadarske županije u futsalu. Varoš Zara Dental Centar je s 4:2 pobijedila Stanove, a Kontrol biro sa 4:1 Raštane.

VAROŠ ZARA DENTAL CENTAR – STANOVI 4:2

Dvoboj Varoši Zara Dental Centar i Stanova ponudio je svu čar malonogometne igre. Varoš je na kraju slavila rezultatom 4:2, iako nije baš najbolje otvorila utakmicu. Stanovi su se od samog početka postavili hrabro, izašli su Varoši u visoki presing i takva igra donijela im je vodstvo od 1:0. Zabio je Toni Bugarija.

Varoš je nakon toga konsolidirala redove te su vrlo brzo došli do preokreta golovima Denija Kolege i Karla Klarina. Odmah na početku drugog dijela, Kolega je povećao prednost Varoši na 3:1, a samo minutu iza toga i na 4:1. Šime Jakušić je iskoristio svoj odličan udarac u 25. minuti te matirao Baričića za 4:2.

Do kraja utakmice rezultat se više nije mijenjao, iako je bilo šansi s obje strane, a čak bismo slobodno mogli reći da su Stanovi imali koju šansu više, no nisu uspjeli poentirati. Varoš tako nosi dva gola prednosti pred uzvrat, a na Stanovima je da u sljedećoj utakmici pokušaju istopiti prednost Vukićeve momčadi.

KONTROL BIRO TEATRO BAR – KANELA RAŠTANE 4:1

Jako lijepo popunjene tribine Mocira svjedočile su odličnoj utakmici. Kontrol biro je u utakmicu ušao puno konkretnije i odlučnije i uskoro oplodio svoju dobru igru. Došli su do vodstva od 3:0, ponajprije zahvaljujući Mariju Pedišiću. Kanela se pokušala vratiti golom Škugora, međutim, nije se uspjela do kraja vratiti u utakmicu. Još je stigla primiti i gol za konačnih 4:1. U 16. minuti isključen je Josip Anić kod Kontrol biroa, na trenutke se činilo da bi to mogao biti ključan trenutak za povratak Kanele u igru, međutim, Kontrolovci su sve to lijepo uspjeli iskontrolirati te su stekli solidnu prednost pred uzvrat.