07 srp 2024
PUNTAMIČANI PUT VIRJA “Predano, hrabro i ponizno do cilja”
Domaća košarka

PUNTAMIČANI PUT VIRJA “Predano, hrabro i ponizno do cilja”

Nakon što su sve momčadi odigrale po četiri utakmice u Ligi za popunu Prve lige, čime je natjecanje došlo točno do svoje polovice, pogled na ljestvicu iz perspektive Košarkaškog kluba Opus Puntamika izgleda odlično.

Momčad Jakova Vladovića ostvarila je sve četiri pobjede uz koš razliku +45 i prvim pratiteljima već bježi za dvije. Naime, i Đakovo i Maksimir i Pula imaju po 2-2, dok je na dnu Podravac sa 0-4.

Sutra Puntamičane očekuje baš gostovanje u Virju, kod posljednjeplasirane momčadi, koju su u prvom dijelu pobijedili sa 98:79. Opuštanja, naravno, nema, jer svaka pobjeda je ključna kako bi došli korak bliže zacrtanom cilju.

– Drugi dio kvalifikacijske lige otvaramo u Virju s istim receptom i žarom kao do sada: Predano, hrabro i ponizno do cilja – poruka je iz redova polustoljetnog zadarskog kluba.

Ukoliko bi tu došli do pobjede, Puntamičani bi doista bili u izvrsnoj situaciji, jer im u preostala tri kola u goste dolaze Đakovo i Pula, a u međuvremenu gostuju kod Maksimira. S obzirom na dosad prikazane igre, sve ukazuje na uvjerljiv povratak “zelenih” u viši rang, no svaka utakmica je priča za sebe i ne valja prije vremena otvarati šampanjac.