28 svi 2024
TENISKI KLUB ZARA Treće izdanje humanitarnog turnira “Tenisom do zdravlja”
Tenis

TENISKI KLUB ZARA Treće izdanje humanitarnog turnira “Tenisom do zdravlja”

Nakon uspješno održana dva humanitarna turnira “Tenisom do zdravlja”, Teniski klub Zara po treći puta u Zadru radi lijepe stvari za zajednicu.

Ovogodišnji turnir Tenisom do zdravlja počinje 6. svibnja, a sudionike turnira i finaliste će bodriti dva tjedna. Cilj ovogodišnjeg turnira je podizanje svijesti o osobama s Down sindromom i osobama oboljelima od šećerne bolesti te omogućavanje daljnjih terapijskih postupaka za članove Udruge za Down sindrom Zadar i Udruge Cukrići Zadar.

– S obzirom na to da se trudimo svake godine napraviti još i više, treći turnir Tenisom do zdravlja obogatit ćemo i Pub kvizom teniske tematike koji će se održati 15. svibnja 2024. u 20:30 sati u caffe baru Porat. Ovim putem vas pozivamo i da se prijavite na kviz putem e-mail adrese klisej@yahoo.com.

Prostora ima za 20 ekipa po 5 članova pa požurite jer se mnogo ekipa već prijavilo. S obzirom da je događanje humanitarnog karaktera, nema klasične kotizacije nego će na samom kvizu biti postavljena kasica za dobrovoljne priloge.

U prijavi je potrebno navesti ime ekipe i broj članova. Nagrade za najbolje plasirane ekipe osigurava cafe bar Porat. Vidimo se jer zaista, dobro je činiti dobro!, poručili su iz Teniskog kluba Zara.