18 svi 2024
ZAVRŠILA SUPERLIGA Stolnotenisači Donata peti u Hrvatskoj
Foto: STK Donat / FB
Stolni tenis

ZAVRŠILA SUPERLIGA Stolnotenisači Donata peti u Hrvatskoj

Završena je još jedna sezona stolnoteniske Superlige. U najjačem ekipnom natjecanju u Hrvatskoj, igrači zadarskog Donata zauzeli su peto mjesto. Naslov državnog prvaka osvojio je dubrovački Libertas Marinkolor sa maksimalnih 20 pobjeda bez poraza, ispred STK Zagreb (17-3), GSTK Zagreb (16-4) i varždinskog Starra (15-5).

– S ponosom možemo reći da je naša ovosezonska momčad zauzela vrlo dobro peto mjesto, a posebno nas veseli činjenica da su ispred nas samo vrhunski klubovi, koji imaju izrazito ozbiljne momčadi – istaknuli su iz zadarskog kluba.

U posljednja dva kola, koja su igrana protekli vikend, Zadrani su na gostovanju u Zagrebu ostvarili polovičan učinak. Prvo su pobijedili Marathon s 2:3, da bi potom izgubili od STK Zagreba sa 3:1.

– Sve u svemu, možemo biti zadovoljni rezultatom i igrama ove sezone. Biti među pet najboljih momčadi u Hrvatskoj, s trenutnim uvjetima koje imamo, za nas je dobra stvar, iako se u sebi nadamo da će se klub jednoga dana, kad se neke kockice još poslože, vratiti na stare staze slave. Sada idemo na zasluženu stanku. Hvala svima koji su nas bodrili i bili uz nas iz kola u kolo. Zbog vas je vrijedila svaka kap znoja – poručili su Donatovci.