04 srp 2024
KRG SIRENA Vita Franov juniorska prvakinja na Višebojskom PH u ritmičkoj gimnastici!
Gimnastika

KRG SIRENA Vita Franov juniorska prvakinja na Višebojskom PH u ritmičkoj gimnastici!

Virovitički klub ritmičke gimnastike Pirueta ugostio je 52 gimnastičarke iz 11 najboljih hrvatskih klubova u najjačem apsolutnom individualnom programu na Višebojskom Prvenstvu Hrvatske u ritmičkoj gimnastici. Izvrsne su bile predstavnice KRG Sirena iz Zadra, Vita Franov, Eva Škoda i Noemi Deanne Marcikić.

U juniorskoj kategoriji Vita Franov (KRG Sirena) osvojila je prvo mjesto s ukupnom ocjenom 94.900, drugo mjesto osvojila je Iana Bečić (KREG Galatea) s ukupnom ocjenom 93.250, a Ana Jurković (GK Maksimir) osvojila je treće mjesto s ukupnom ocjenom 93.050.

U kategoriji mlađih kadetkinja, prvo mjesto osvojila je Lara Mahmoud El Haty iz zagrebačkog KRG Leda s ukupnom ocjenom 80.000, drugoplasirana je bila Eva Škoda iz KRG Sirena iz Zadra s ukupnom ocjenom 74.250, a treće mjesto zauzela je Leoni Premužić iz GK Vindija.

U kategoriji mlađih juniorki prvo mjesto je osvojila Eva Kocijan (GK Vindija) s ukupnom ocjenom 88.550, drugo mjesto osvojila je Zora Delač (KRG Leda) s ukupnom ocjenom 82.300, a treće mjesto zauzela je Noemi Deanne Marcikić (KRG Sirena).

Stella Patrk zauzela je 10. mjesto u kategoriji seniorke.

– Ovo nam je najveći i najvažniji uspjeh dosad, izrazito smo zadovoljne izvedbama i ponosne smo, jer su naše članice na terenu uspjele pokazati sve ono što smo uvježbavale mjesecima upravo za ovo najvažnije natjecanje u sezoni – ističe trenerica Nera Krezić.

Uz Krezić u pratnji su kao trenerice i sutkinje bile još Anja Smoljan i Anđela Serdarević.