23 svi 2024
JUSUP UOČI BOSCA: “Ovu utakmicu trebamo iskoristiti da svi igrači participiraju”
KK Zadar

JUSUP UOČI BOSCA: “Ovu utakmicu trebamo iskoristiti da svi igrači participiraju”

Košarkaši Zadra završit će na prvom mjestu uoči početka doigravanja u FAVBET Premijer ligi, protivnik će mu biti Dubrava, a Bosco napušta društvo najboljih. Sva pitanja koja bi eventualno mogao ponuditi dvoboj 33. kola koji se večeras igra na Višnjiku već su odgovorena, ali posljednju ligašku obvezu valja odraditi.

Bosco je u cijeloj sezoni ostvario samo jednu pobjedu i Zadar je svakako veliki favorit. U takvom ozračju trener Danijel Jusup razmišlja kako utakmicu iskoristiti kao pripremu za ono što njegove košarkaše tek čeka.

– Ovu utakmicu trebamo iskoristiti tako da svi igrači participiraju, da pokušamo neke nove stvari i da svi izađemo zdravi iz te utakmice – kazao je Jusup u najavi.

Treba reći i da je i Bosco u prvom dijelu sezone namučio Zadar na svom parketu, no takav scenarij teško ćemo ponovno gledati. U rosteru imaju dosta Zadrana – napustio ih je Toni Jelenković, ali tu su i dalje Ante Krapić te dvojica mladića Roko Lukić i Ivan Njegovan. Motiva će sigurno imati, ali pitanje je koliko će taj motiv uspjeti realizirati.

– Moramo ovu utakmicu shvatiti maksimalno ozbiljno, prvenstveno da se netko ne bi ozlijedio te da play off dočekamo u pozitivnom okruženju – kazao je Patrik Jambrović.

Utakmica u Dvorani Krešimira Ćosića počinje u 20 sati, uz izravan prijenos na HKS TV.