23 svi 2024
DANIJEL JUSUP: “U prvom poluvremenu bio sam izuzetno nezadovoljan”
Foto: Zvonko Kucelin / KK Zadar
KK Zadar

DANIJEL JUSUP: “U prvom poluvremenu bio sam izuzetno nezadovoljan”

Izjave aktera nakon utakmice 33. kola prvenstva Hrvatske Zadar – Bosco 92:50.

Danijel Jusup, trener Zadra: “U prvom poluvremenu nismo ostvarili zacrtano, nisam bio zadovoljan angažmanom pojedinih igrača. Moramo bolje, bez obzira na protivnika, moramo dati maksimum i vidjeti što možemo. Bio sam izuzetno nezadovoljan. Drugo smo ušli s boljom energijom i to je rezultiralo visokom pobjedom.”

Marko Ramljak, igrač Zadra: “Imali smo jedan mikro ciklus malo jačih treninga da se pripremimo za doigravanje, što se možda osjetilo na početku utakmice. Ekipno nismo reagirali kako treba i bez obzira što je to bio Bosco, stvar je pristupa. Ipak smo mi Zadar i trebalo je to odraditi puno bolje. No, u drugom su dečki napravili odličan posao. Što se četvrtfinala doigravanja tiče, Dubrava se dosta digla u zadnje vrijeme, dobili su sedam od posljednjih osam utakmica i sigurno neće biti lak protivnik. Moramo od prve sekunde pristupiti utakmici puno bolje nego večeras i vjerujem da sa samopouzdanjem, ali bez podcjenjivanja, imamo kvalitetu da prođemo tu prvu prepreku.”

Pavel Sovulj, pomoćni trener Bosca: “Čestitam Zadru, ali i svojim momcima koji su daleko najmlađa momčad u ligi i koji su korektno odradili tu sezonu. Ispadamo iz lige, ali to se znalo manje-više na početku sezone. Cilj je bio da mladi igraju što više i mislim da su dobro iskoristili priliku. Čestitam im na borbi u Zadru, igrali su protiv daleko boljeg protivnika, ali mislim da su pokazali na terenu da se nešto radi. Dok smo imali snage, bili smo u koliko-toliko normalnom rezultatu. Na kraju, kad smo bez nje ostali, Zadar to pomete s puta.”

Ante Krapić, igrač Bosca: “Primili smo ispod 100 poena, to nam je bio primarni cilj. Nažalost, ali za to se spremamo. Trudili smo se trudili i dali svoj maksimum, ali oni su puno kvalitetniji. Čestitam Zadru na zasluženoj pobjedi.”