19 svi 2024
MLADE NADE SV. FILIP I JAKOV 2024. Pobjednici Nova zora, Abeceda ZDC, Primorac i Adriatic
Foto: NŠK Nova zora
Mlađe kategorije

MLADE NADE SV. FILIP I JAKOV 2024. Pobjednici Nova zora, Abeceda ZDC, Primorac i Adriatic

Uspješno je završen četvrti turnir “Mlade nade” Sveti Filip i Jakov 2024. u zajedničkoj organizaciji domaćeg kluba NŠK Nova zora te NK Abeceda Zara Dental Centar.

Na turniru su nastupale momčadi iz cijele Hrvatske, a kroz tri dana natjecanja na tribinama igrališta u Sv. Filipu i Jakovu okupio se velik broj gledatelja.

Prava poslastica viđena u finalnoj utakmici najstarijeg godišta (2013.), gdje se sastala domaća momčad te ŠN Joso Bego iz Šibenika. U atmosferi kakve se ne bi posramili ni seniorski klubovi viših rangova, tići Nove Zore ostvarili su veliku pobjedu te zasluženo podigli pobjednički pehar.

Nagrade najboljima uručili su članovi uprave, treneri škole nogometa NŠK Nova zora te Ana Barbaroša, direktorica Turističke zajednice Sveti Filip i Jakov.

– Ovim putem se još jednom zahvaljujemo svim sponzorima, jer bez njihove podrške ovo ne bi bilo moguće izvesti, kao i svim volonterima koji su svojim trudom i radom nesebično pomogli da ovaj turnir raste iz godine u godinu. Svima još jedno veliko hvala i vidimo se dogodine – poručili su organizatori.

Konačan poredak po uzrastima

2013. god.: 1. NŠK Nova zora, 2. ŠN Joso Bego Šibenik, 3. Adriatic Split, 4. Abeceda ZDC

2014. god.: 1. Abeceda ZDC, 2. ŠN Joso Bego Šibenik, 3. Utrina Zagreb, 4. NK Pakoštane

2015. god.: 1. Primorac Biograd, 2. Hrvatski Vitez Posedarje, 3. Velebit Benkovac, 4. Bibinje

2016. god.: 1. Adriatic Split, 2. Abeceda ZDC, 3. Bibinje, 4. Galaxy Split