27 svi 2024
SPEKTAKL NA ŠARAJU Debeljak i NOŠK odigrali utakmicu sa čak 14 golova
Foto: Humanitarna udruga Antonio Jurjević
Domaći nogomet

SPEKTAKL NA ŠARAJU Debeljak i NOŠK odigrali utakmicu sa čak 14 golova

U prvoj utakmici 16. kola 2. Županijske nogometne lige Debeljak je na svom Šaraju ugostio momčad NOŠK-a iz Novigrada.

Da kojim slučaju Debeljačani naplaćuju ulaznice za svoje utakmice, gledatelji koji su prisustvovali ovoj mogli bi uistinu reći da je vrijedila svakog centa. Vidjeli su, naime, čak 14 golova!

A ono što je domaće navijače još više razveselilo je što ih je devet završilo u mreži protivnika. Završilo je 9:5, čime je Debeljak došao već do četvrte uzastopne pobjede, pri čemu treba reći da ni posljednja utakmica, pobjeda 3:4 na gostovanju kod Arbanasa, nije puno zaostajala atraktivnošću.

Karlo Torbarina dvaput je unutar šest dana zabio hat-trick, dva gola postigao je Ante Smolić Gigo, a po jedan Marko Jurlina, Matej Ročak, Tonči Jerak i Josip Smolić. Kuriozitet je i razlika u godinama između potonjeg dvojca, Jerak je sa 17 godina zabio svoj prvi seniorski pogodak, a Josip Smolić ni sa 49 na leđima ne prestaje tresti mreže.

Strijelci za NOŠK bili su Matej Filipović, Ante Dujmović, Luka Brekalo, Marin Buterin i Ivan Šoletić.

Bio je to ujedno i izravan okršaj za treće mjesto, koje je sada zgrabio Debeljak sa 19 bodova, dok je NOŠK ostao na 18. Na vrhu Raštane imaju 32 boda s utakmicom više od Sv. Mihovila, koji je na 27.