18 svi 2024
FUTSAL LIGA ZADAR Pada zastor na osnovni dio, Plovanija blizu ostanka, Idassa ispada iz lige
Foto: Marin Gospić
Futsal

FUTSAL LIGA ZADAR Pada zastor na osnovni dio, Plovanija blizu ostanka, Idassa ispada iz lige

VIŠNJIK-KANELA RAŠTANE 0:2

Prava rovovska bitka u kojoj su nijanse odlučivale. Ovaj put su odlučile u korist Kanele, iako smo debelo ušli u posljednju četvrtinu utakmice s nulom. Dvojac Kuman i Rubelj pronašao je način kako pogoditi, dok su artiljerci s Višnjika ostali bez municije i vrlo lako bez play offa. Ipak šanse postoje ako im se poklope rezultati iz zaostalih utakmica.

VAROŠ ZDC-PLOVANIJA TEGULA CENTAR 1:2

Pravo malo čudo izvele su Jur-Jur trupe i spasile se direktnog ispadanja. Ovo kolo su imali najteži mogući zadatak, jer su trebali pobijediti lidera i aktualnog prvaka Varoš. Dugo je svijetlila nula i nervoza se uvlačila u redove Plovanije, jer bod nije imao značaj. Sve je presjekao, i to dva puta, Antonio Srzić i pobjeda i spas je bio blizu. Varoš je uspjela ublažiti poraz, no za preokret nije bilo snage.

KONTROL BIRO TEATRO BAR-TOROVI STREET FOOD 6:1

Lagana i rutinska pobjeda s kojom je Kontrol biro stavio pečat na polufinale play offa. Torovi su došli opušteno, skoro terminski, i osluškivali druge rezultate. Na kraju su se karte posložile i dogodine ćemo ih gledati u društvu najboljih.

YOUNG BOYS GRADITELJSTVO ILIĆ-PLOČA 1:2

Mač nad glavom visio je nad Pločom i pobjeda je tražena kao dopunski broj u TV Bingu. Herojskom i junačkom igrom na koncu su do nje i došli i osigurali direktan spas te ostvarili konačan cilj. Boysi će svoj put nastaviti kroz borbu za prvaka u kojem imaju što za reći.

KONTRA TAXI ROGIĆ-SINJORETOVO 4:5

Triler u kojem su kratkih rukava ostali taksisti, dok nada za play off i dalje stanuje u Sinjoretovu. Polovicom nastavka pisalo je plus dva za Kontru te su igra i dojam bili na njihovoj strani. Igra s vratarem u polju dala je ploda te se sve okrenulo kao prevrtljiva veljača. Sinjoretovo je stiglo do pobjede, dok će Kontra u dodatne kvalifikacije za ostanak.

MURVICA-STANOVI 1:1

Visok ulog za obe ekipe “ubio” je ljepotu igre i išlo se na rezultat. Do samog kraja mreže su mirovale iako se moglo do zgoditka. Pogotkom Šamije činilo se da Murvica hvata play off, no Filip Sentić vraća sve na početak i odoše Stanovi u doigravanje. Murvica ima još jednu šansu za to putem zaostale utakmice i zanimljiva će biti nedjelja koja slijedi.

BRODARICA ML INVEST-IDASSA NADIN VINA VINKETA 1:7

Uslijed rezultata u zadnjem kolu Idassa se oprašta od lige što ipak možemo okarakterizirati kao prvorazredno iznenađenje. Posljednja utakmica bila je odrađivanje posla, a riješena je u prvih pet minuta i sve ostalo nije vrijedno spomena.

Tekst: Krešimir Zrilić