04 svi 2024
DANIJEL JUSUP: “Svi smo ostali zdravi i guramo dalje”
Foto: Marin Sušić
KK Zadar

DANIJEL JUSUP: “Svi smo ostali zdravi i guramo dalje”

Izjave aktera nakon utakmice 29. kola prvenstva Hrvatske Dinamo – Zadar 81:96.

Danijel Jusup, trener Zadra: “Znali smo da neće biti lagano, međutim, kada je Božić ispao, ostali dečki su malo povukli tako da smo utakmicu priveli kraju, iako bilo je malo ispada na kraju. Mogli smo to i malo mirnije, dali smo im da se vrate, ali svi smo ostali zdravi i guramo dalje.”

Marko Ramljak, igrač Zadra: “Mislim da imamo i bez Luke kvalitetu da odradimo dobru utakmicu. Obrambeno to nije bilo savršeno, no imali smo seriju u trećoj četvrtinu i došli do zraka. Ritam je težak, neki se vraćaju iz ozljede, nije lako ovako igrati. Dinamo je dobra momčad, ima tu vrlo dobrih igrača i čestitam momcima na pobjedi.”

Josip Sesar, trener Dinama: “Čestitke Zadru na pobjedi. Nakon loše igre u Splitu, danas smo pokazali malo krvi i igrali s energijom. S obzirom da je momčad Zadra favorit prvenstva, mislim da smo se dobro držali, međutim, malo je malo preizražena razlika na kraju. Mi se okrećemo završnici prvenstva i pripremi za četvrtfinale. Zadru želim sreću dalje u ABA ligi, nadam se novim susretima ove sezone s obzirom da bi nas ždrijeb mogao spojiti u doigravanju.”

Ivan Novačić, igrač Dinama: “Vidi se na Zadru da imaju puno ovakvih utakmica u nogama. Svaki put kada bi mi stizali, primili bi neki lagan poen. Tu se vidi njihovo iskustvo, a mi nemamo snage za to. Treba imati više raspoloženih igrača da bismo igrali u egalu ovakvu utakmicu.”