27 srp 2024
IVAN PERINČIĆ: “Žao mi je da trener Zadra nema ljudskosti i kolegijalnosti”
Foto: Zvonko Kucelin / KK Zadar
KK Zadar

IVAN PERINČIĆ: “Žao mi je da trener Zadra nema ljudskosti i kolegijalnosti”

Izjave aktera nakon utakmice 28. kola prvenstva Hrvatske Zadar – Dubrovnik 88:70.

Danijel Jusup, trener Zadra: “Dobili smo utakmicu i nije se nitko ozlijedio. Moja je namjera bila da odmorimo Lakića i Božića. Žganec i Ramljak su igrali malo i s tog aspekta mogu biti zadovoljan. Neki su bolje a neki lošije iskoristili priliku, to ćemo analizirati danas i sutra. Bitno je da se trude, da je voljni moment tu i da ove utakmice uz ovakav ritam možemo pobjeđivati na ovakav način. Prisiljeni smo da dečkima s klupe damo dosta veću minutažu.”

Lovro Mazalin, igrač Zadra: “Mislim da smo dobro odradili posao. Ušli smo čvrsto u utakmicu i već smo na poluvremenu imali +16. Čestitam suigračima i trenerima i idemo u nove pobjede.”

Ivan Perinčić, trener Dubrovnika: “Čudna utakmica, imali smo problema s dolaskom, stigli u zadnji čas, dio momčadi je došao pola sata prije utakmice, čak smo i dobro reagirali s obzirom na sve okolnosti. Morat ćemo poraditi da nam se više ovakve stvari ne događaja, možda da idemo ranije na put ili imamo dnevni odmor. Postoji nešto više od same utakmice, a to je ljudskost i kolegijalnost. Žao mi je da trener Zadra nema to u sebi i da nam nije htio izići u susret da utakmica počne malo kasnije, ne bi mu kruna s glave pala. Ali ok, čestitke Zadru na zasluženoj pobjedi.

Lovre Klarić, igrač Dubrovnika: “Zadar je uvjerljivo prva momčad lige, to su pokazali i danas. Mi smo došli malo nezgodno s puta, pokvario nam se kombi, stigli smo pola sata prije utakmice. Nemam ništa za zamjeriti momcima, dali smo sve od sebe, moramo biti i malo realni.”