01 svi 2024
KNIN OPEN Zlato i pet bronci za Taekwondo klub Zadar
Borilački

KNIN OPEN Zlato i pet bronci za Taekwondo klub Zadar

Članovi Taekwondo kluba Zadar nastupili su na turniru 16. KNIN OPEN 23. ožujka u Kninu u organizaciji TK DIV KNIN.

Na turniru su nastupili mlađi kadeti, kadeti i juniori , a nastupilo je 285 natjecatelja u borbama iz 47 kluba.

Zadrani su nastupili sa 12 natjecatelja, a za juniore je ovo bio prvi kriterijski turnir za izbor u nacionalnu reprezentaciju.

Kod Juniora i juniorki u borbama za reprezentaciju Luka Beram (- 48 kg) je u tijesnoj polufinalnoj borbi izgubio i osvojio brončanu medalju i prve bodove na rang listi.

Juniorka Tončica Bajlo (-49 kg) je izgubila prvu borbu, a Emili Brkić (+ 68 kg) u borbi za medalju je izgubila od Magdalene Matić (Marjan) europske prvakinje U21.

Kod kadeta najbolji je bio Roko Štulina (- 45) kg uz dvije pobjede osvojio je prvo mjesto i zlatnu medalju. Pavle Marinović (- 41 kg) je osvojio brončanu medalju.

Marcela Batur (-41 kg) je izgubila u četvrtfinalu u borbi za medalju kao i Loreta Beram (-44 kg), a u istoj kategoriji je nastupila Lana Grzunov i osvojila je brončanu medalju. Korina Uskok (- 51 kg) je prošla prvu borbu a u četvrtfinalnoj borbi za medalju je izgubila.

Lorena Mitrović (- 59 kg) je izgubila u četvrtfinalu. Lena Barić (+ 59) je izgubila u polufinalu i osvojila brončanu medalju.

 Kadeti su u ekipnom poretku osvojili drugo mjesto, a zajedno Kadeti i kadetkinje peto mjesto.

U kategoriji Mlađih kadeta nastupio je Toni Čanković (- 33 kg) koji je prošao prvo kolo a u polufinalu izgubio i osvojio brončanu medalju.