04 srp 2024
ZIMSKA LIGA Prvo mjesto osvojili su predstavnici Boćarskog Kluba Debeljak
Općina Sukošan

ZIMSKA LIGA Prvo mjesto osvojili su predstavnici Boćarskog Kluba Debeljak

U nedjelju je počela završnica Zimske lige Boćarskog saveza Zadarske županije prvim polufinalom Debeljaka i Poličnika. Prvak je teže od očekivanog prošao pored Poličnika unatoč tome što ukupni rezultat od 7:1 to ne otkriva.

Drugo polufinale Veterana i B.K.”Bulin”-Zemunik donijelo je malo iznenađenje. Veteranu je jedino par M Kokić – Ž Guzić opravdao svoj renome drugog mjesta. Bulin odnosi pobjedu i ide u finale rezultatom 6:2.

Uslijedila je odmah potom utakmica za treće mjesto Veteran i Poličnik, iskusni veterani potpomognuti Ivom Kneževićem su odnijeli pobjedu i slast trećeg mjesta.

Finale pred lijepim brojem gledatelja i voditelja ostalih klubova nije zakazalo u ljepoti igre valja istaknuti Šimu Klanca u krugu koji je vodio bitku s mladim Antonio Bilosnić do samog kraja ipak Šime je u ovoj dvorani igrao godinama, prednost domaćeg terena i malo spretnosti presudilo je na njihovom zogu rezutat 22:21, ostali zogovi su ponudili igru do samog kraja osim u pojedincu.

Marinko Klanac nije dao nikakve šanse Antonio Paleka pobjedivši ga 13:0. Antonio nije igrao tako loše već je Marinko bio tako nadmoćan da nije bilo šanse ikakav drugi ishod rezultata. Ukupni rezultat od 8:0 za Bocarski Klub Debeljak je trenutno i realna slika nadmoći ovog kluba.

Uslijedila je podjela nagrada, Marinko Marić i Željko Guzić dobili su nagradu za naj igrače u paru, za pojedinačno klasični Marko Anić a za naj igrača u krugu je Šime Klanac. A onda po redu treće mjesto Veteranu, drugo B.K.”Bulin”-Zemunik i prvo mjesto i prelazni pehar već opjevanom hvalospjevima Bocarski Klub Debeljak