04 srp 2024
BOĆANJE Zdenko Pavić i dalje neporažen, Debeljak i dalje u vodstvu!
Općina Sukošan

BOĆANJE Zdenko Pavić i dalje neporažen, Debeljak i dalje u vodstvu!

Sve je počelo susretom Kadeta BSZŽ i Svetog Jure u kojemu su kadeti projurili kraj Benkovčana bez žmigavca te upisali vrijednu pobjedu rezultatom 5:3 u borbi za play off.

Utakmica Paljuva i Bokanjca je završila miroljubivim rezultatom 4:4, vrijedi istaknuti još jednom neumornog voditelja redova Bokanjca Zdenka Pavića koji je i ovog puta nastavio niz nepobjedivosti ostvarivši rezultat od 27 poena u disciplini krug.

U derbiju prvog dvojca lige Veteran i Debeljak, Debeljačanima kao apsolutnim favoritima za osvajanje titule, svaki drugi ishod osim prvog mjesta bio bi ravan čudu. Meč je završio sa 6:2 za Debeljak u kojoj je Šime Klanac ponovio rezultat iz susreta ranije te je i on ostvario 27 poena u disciplini krug.

Posljednji meč subote odigrale su momčadi Smilčić i Sveti Nikola u kojoj je momčad Smilčića pojačana Danijelom Gavranom zapaprila Svetom Nikoli te otkinula 2 boda u borbi za play off te je meč završio neriješenim rezultatom 4:4.

Nedjeljna karavana boćanja je krenula susretom Brodarice i Bulina koji je završio još jednim neriješenim ishodom 4:4. Vrijedi istaknuti Antonija Bilosnića iz redova Zemuničana koji je napravio rezultat od 27 poena u disciplini krug.

Meč Kolana i Svetog Mihovila je završio iznenađujućim rezultatom 6:2 u korist svetaca koji u X. kolu upisuju prvu pobjedu u Zimskoj ligi te poručuju otočanima da bodove potraže u nekom drugom susretu.

Moramo napomenuti i pozdraviti prvu boćaricu u zimskoj ligi Zadarskog BS – a, gđu Maju, nažalost, debi je uslijedio porazom, zato joj želimo svu sreću i dobru igru u narednim kolima i danima zadarskog boćanja. Nadamo se da je Maja samo početak jedne lijepe priče koju želi potaknuti BSZŽ.

Posljednji meč nedjeljne večeri odigrale su momčadi Poličnika i Zlatne luke koji završava rezultatom 5:3 u korist Poličnika.

Ulazimo u samu završnicu lige u kojoj nas očekuju posljednja 3 kola redovnog dijela lige te bitka za play off, napomenut ćemo kako su svi rekordi kola postavljeni u početnim terminima dana pa Vas pozivamo da stignete pogledati majstore boćanja na djelu sljedeće kolo koje se igra petak i nedjelju.