30 tra 2024
CHICKSICE BEZ FINALA Poraz od MC Plusa gurnuo ih u borbu za treće mjesto
Foto: Andrej Jančijev/ zadar tv
Futsal

CHICKSICE BEZ FINALA Poraz od MC Plusa gurnuo ih u borbu za treće mjesto

Malonogometni klub Futsal Super Chicks i udrugoj je utakmici polufinala 1. Hrvatske malonogometne lige za žene poražen od ekipe MC Plusa te se na taj način oprostio od borbe za naslov prvaka. Nakon što je dvoboj u Zadru završio rezultatom 5:3 u korist gošći, igračice MC Plusa i u drugom su susretu pokazale više te su na kraju slavile s 3:1 i zasluženo izborile finale.

Igračice Luke Marinovića i u ovom su dvoboju nastupile bez šest važnih igračica što je u konačnici ostavilo traga na njihovoj igri. Iako definitivno ostaje žal za propuštenom prilikom, Chicksice neće imati vremena previše razmišljati o tome jer ih već za vikend očekuje nastup na završnom turniru u Zagrebu na kojem će za treće mjesto igrati protiv Dinama od kojeg je, pak, u dvije utakmice polufinala bolji bio Alumnus.

– Pokazali smo da možemo igrati s najboljim ekipama u ligi, čestitke MC Plusu na ulasku u finale, a mojim curama na dvije dobre utakmice. Sad nam slijedi priprema za sljedeći vikend kad nas očekuje završni turnir u Zagrebu i utakmica za treće mjesto – rekao je Marinović.