22 velj 2024
JUDO KLUB ZADAR Šest zlatnih, dvije srebrne i osam brončanih medalja na “Kaštelino Kupu”
Borilački

JUDO KLUB ZADAR Šest zlatnih, dvije srebrne i osam brončanih medalja na “Kaštelino Kupu”

Održan je drugi „Kaštelino Kup“ judo turnir na kojem je nastupilo 315 natjecatelja iz 17 klubova. U sportskoj dvorani Primorski Dolac natjecalo se u uzrastu dječaka i djevojčica.

Judo klub Zadar je na ovom natjecanju nastupio sa 31 natjecateljem predvođenih trenerima Antom Zankijem, Draganom Kneževićem, Josipom Kneževićem i Stipom Grgasom.

Mladi zadarski judaši i judašice su ukupno osvojili 6 zlatnih, 2 srebrne i 8 brončanih medalja te zauzeli treće mjesto u ukupnom poretku klubova.

U kategoriji dječaka i djevojčica do 10 godina, Niko Bujić je osvojio zlatno odličje dok je Donat Prenaj osvojio brončano odličje.

U kategoriji dječaka i djevojčica do 12 godina Adrian Burmeta i Tomislav Paleka su  osvojili zlatna odličja. Petra Vujasin je osvojila srebrno odličje, dok su Mislav Stručić, Juraj Pavlović i Antonio Kardum osvojili brončana odličja.

U kategoriji dječaka i djevojčica do 14 godina, Tino Hromin, Armin Bračković i Mario Mrkić su osvojili zlatna odličja. Eva Grčić je osvojila srebreno odličje dok su brončana odličja osvojili Onea Jergan, Hrvoje Rados, Patrik Parić i Maro Mičić.

Za judo klub Zadar još su nastupili: Bartol Maračić, Buljat Karlo, Vito Tudorović, Ivan Zanki, Borna Bilosnić, Andro Šarić, Niko Gulan, Oliver Škifić, Greta Klarin, Petar Krešimir Marnika, Marko Subašić, Marko Baraba,Ella Nimac, Klara Bračić i Lucija Gašpar.