26 velj 2024
KK OPUS PUNTAMIKA Slavljenički kviz okupio velik broj poznatih imena, slavila ekipa Stožer
Domaća košarka

KK OPUS PUNTAMIKA Slavljenički kviz okupio velik broj poznatih imena, slavila ekipa Stožer

Rođendanski kviz Košarkaškog kluba Opus Puntamika, organiziran povodom 50. godišnjice osnutka kluba, sinoć je u Famous Beach Baru okupio 11 ekipa, pred kojima su bila 34 zanimljiva i raznovrsna pitanja iz klupske povijesti.

Okupili su se tako brojni bivši igrači, djelatnici, prijatelji i navijači kluba, kao i jedna novinarska ekipa. Osim dobre zabave i prisjećanja na neka lijepa prošla vremena, kviz je imao i jednu praktičnu svrhu pa će tako prihod od kotizacija (ukupno oko 350 eura) biti iskorišten za uređenje sportske dvorane OŠ Šimuna Kožičića Benje, gdje treniraju polaznici škole košarke KK Opus Puntamika.

Naravno, s obzirom na tradicionalno borbeni karkter Puntamičana, koliko god je ovaj događaj bio revijalnog karaktera, nipošto nije bilo nebitno tko će pobijediti. A pobjedu je na kraju odnijela ekipa pod nazivom “Stožer”, koju su činili Ive Ivanov, Marin Pijaca, Jakov Vladović i dr. Davor Predovan.

Drugoplasirani je bio “Kampo Kaštelo”, treće “Šporke glave”, a novinarska ekipa je u ponešto oslabljenom sastavu završila na sedmom mjestu.

Kako je i najavljeno iz KK Opus Puntamika, bila je ovo tek jedna od aktivnosti kojima će se ove godine obilježiti veliki jubilej od pola stoljeća postojanja. Sljedeća je na rasporedu vrzo brzo.

– U petak 16. veljače, na dan kada je klub i osnovan, ili eventualno u subotu 17. veljače radi lakše organizacije, planiramo foto susret generacija pod sloganom “Skupa kliknimo, 50 godina slavimo”. Cilj nam je okupiti sve ljude koji su kroz povijest bili dio kluba, naravno uz sve naše aktualne članove i napraviti jednu zajedničku milenijsku fotografiju kod svjetionika na Puntamici. Točan datum ćemo objaviti u sljedećim danima, ali sigurni smo da će to biti još jedan lijepi događaj u čast našega kluba – poručili su iz uprave.