22 velj 2024
Chicksice protiv Olmissuma idu po doigravanje za prvaka
Foto: Andrej Jančijev
Futsal

Chicksice protiv Olmissuma idu po doigravanje za prvaka

Nakon pobjede nad Viktorijom u prošlom kolu, malonogometašice Futsal Super Chicksa imaju priliku protiv Olmissuma na domaćem terenu napraviti veliki korak ka osiguravanju doigravanja.

Kako bi ostvarile taj cilj prvo će morati prijeći prepreku u vidu sastava iz Omiša koji je, iako debitant u ligi, ove sezone već skinuo jedan veliki skalp i to u prošlom kolu kada su iznenadile Dinamo.

– Ovo kolo očekuje nas bitna utakmica u kojoj pobjedom možemo osigurati doigravanje. Dolazi nam Olmissum koji je pobjedom nad Dinamom u prošlom kolu dobio svoju priliku za plasman u doigravanje u debitantskoj sezoni. Iako su debitanti, imaju nekolicinu igračica s iskustvom igranja prve lige te ih ne smijemo podcijeniti. Vjerujem u svoje cure i ako odigramo dobro kao što smo odigrali većinu utakmica ove sezone uvjeren sam u pozitivan rezultat. – dodao je trener Čiksica, Luka Marinović.

Utakmica između MNK Futsal Super Chicks i ŽMNK Olmissum na rasporedu je u nedjelju, 28. siječnja u dvorani OŠ Zadarski otoci na Bilom Brigu s početkom od 19:30.