22 velj 2024
M-TEAM Novi zadarski klub objedinit će kickboxing, MMA, jiu jitsu i funkcionalne treninge
Borilački

M-TEAM Novi zadarski klub objedinit će kickboxing, MMA, jiu jitsu i funkcionalne treninge

Uskoro u Zadru s radom kreće klub pod nazivom M-team, koji će objediniti kickboxing, MMA, jiu jitsu te funkcionalne treninge. Sama ideja o pokretanju stigla je od zadarskog MMA borca Martina Batura, a uz njega treneri u klubu bit će i Zvonimir Ucović te Ivona Galešić, koja nam je i najavila skorašnje otvorenje nove dvorane.

Ivona Galešić

– Martin i ja dugo se poznajemo i tako smo kroz razgovor došli do zaključka da zajedno pokrenemo klub. Njemu je u ovoj fazi karijere važno da ima dvoranu gdje može trenirati i pripremati se za borbe kada je u Zadru, a u budućnosti mu je želja posvetiti se i trenerskom poslu – kaže Ivona, koja se već osam godina bavi kickboxingom.

Zvonimir Ucović

– U tom sportu sam ostvarila velike rezultate, a već dvije godine imam i trenersku licencu. Uz nas tu je i Zvonimir Ucović, koji je trener u Jiu jitsu klubu Zadar te će sada svoje znanje i vještine prenositi i na naše članove.

Tko se sve može priključiti M-teamu?

– Bit će više grupa i za odrasle i za djecu u više termina dnevno, tako da su svi dobrodošli i mislim da će svatko pronaći nešto za sebe. Glavni cilj nam je izvesti djecu na pravi put te da pomoću treninga steknu samopouzdanje i samokontrolu.

Martin Batur

Ivona i Martin su, dakako, još uvijek aktivni borci pa će im nova dvorana itekako dobro doći za što kvalitetnije treninge.

– Mi se nastavljamo boriti i natjecati, tako da nam je to još jedan motiv više da međusobno napredujemo. Dvorana se nalazi na Bokanjcu, iznad Red pointa i trenutačno je u fazi opremanja, a svečano otvorenje očekujemo početkom veljače – za kraj će Ivona.

Svi zainteresirani mogu se već sada javiti na broj 099 757 3004 (Ivona).