22 velj 2024
JUSUP O TREĆOJ ČETVRTINI: “Bizarna situacija, ali dogodi se”
Foto: Mladen Ban
KK Zadar

JUSUP O TREĆOJ ČETVRTINI: “Bizarna situacija, ali dogodi se”

“Zadovoljan sam, dobili smo utakmicu protiv nezgodnog protivnika, koji u posljednje vrijeme ima dobre rezultate. Nitko nam se više nije ozlijedio, što je vrlo važno, jer u posljednje vrijeme kuburimo s ozljedama. Dva boda su tu i idemo dalje”, rekao je Danijel Jusup, trener košarkaša Zadra nakon pobjede njegove momčadi na gostovanju kod Zaboka.

Utakmica je to koja će ostati zabilježena po činjenici da domaći nisu postigli koš cijelu treću četvrtinu. U tih deset minuta igre rezultat je bio 0:22.

– Dogodi se. Jest malo bizarna situacija, ali nekad smo i mi dali tri koša, to je tako – komentirao je Jusup.

Ivan Tomas, trener Zaboka, čestitao je Zadru na zasluženoj pobjedi i kazao:

– Dobro smo otvorili utakmicu, ali u trećoj četvrtini smo potpuno potonuli. Uzrok tome vidim u drugoj četvrtini, kada smo prestali igrati kolektivno i to nam se na kraju brutalno obilo o glavu u trećoj. Zadar je prečvrst i nismo se mogli prilagoditi na njihovu kontakt igru pa je rezultat takav kakav je.

Kratak i jasan u komentaru je bio Lovro Mazalin, najbolji igrač utakmice:

– Čestitam suigračima i stručnom stožeru na vrlo važnoj pobjedi. Došli smo ovdje nakon teškog gostovanja u Baru i izvukli maksimum iz ove utakmice. Dva boda su tu i okrećemo se dalje sljedećoj.

A sljedeća izazov Zadrane očekuje u petak, 19. siječnja u 17 sati, kada u sklopu 17. kola ABA lige u Dvorani Krešimira Ćosića, gostuje Krka.