24 velj 2024
KK OPUS PUNTAMIKA Miro Dundov: “Želja je u svečarskoj godini izboriti povratak u Prvu ligu”
Košarka

KK OPUS PUNTAMIKA Miro Dundov: “Želja je u svečarskoj godini izboriti povratak u Prvu ligu”

Prvi dio sezone u Drugoj ligi na najbolji mogući način su odradili predstavnici KK Opus Puntamika. Slavili su Puntamičani u svih osam odigranih susreta te se nalaze na vrhu poretka. Već sutra dečki u nastavku lige idu po novu pobjedu. Gost „trice” Krešinog od 17 sati bit će Solin.

I više nego zadovoljan načinom kako je odrađen dosadašnji dio natjecanja je predsjednik kluba Miro Dundov.

– Moram biti zadovoljan te čestitam trenerima Vladoviću i Ivanovu te posebno igračima na odrađenom poslu. Dečki su bili odlični , svaki susret su odigrali maksimalno angažirano te je ovo rezultat koji nas veseli. Međutim, puno je još do kraja sezone, naš cilj je izboriti kvalifikacije za rang više i sve smo tome podredili.

Zanimljiv je vaš trenerski par Vladović – Ivanov, dva bivša kapetana Zadra, ljubimci navijača, vjerujemo da vam mnogi zavide.

– Mislim, što reći još o Jakovu i Ivi, prije svega to su izvrsni ljudi koji svakom djetetu mogu biti uzori. Također, kao igrači su također bili vrhunski, omiljeni kod navijača. Jakov je uz Pina, Krešu i Bruna Marcelića najtrofejniji igrač Zadra, od ove godine tu je i Ive, koji je uz rad u seniorskom pogonu uključen i u rad škole košarke. Tu smo napravili veliki iskorak, preko 20- tak djece je uključeno u rad škole, zadovoljni smo ali ono što je najvažnije i roditelji su.

Financijsko stanje u klubu?

– Još ima repova, riješili smo neke blokade prema bivšim igračima, troškovi su veliki, trudimo se otkada smo preuzeli klub od svibnja prošle godine da servisiramo uredno račune koji nam dolaze na naplatu. Stare dugove smo riješili otprilike oko 60, 70 %, uz strpljenje vjerovnika vjerujem da će i sve ostalo brzo riješiti do kraja.

Ova godina je u klubu svečarska.

– Tako je KK Borik slavi ove godine 50 godina, nije mala stvar za jedan klub da djeluje toliko vremena. Imat ćemo niz manifestacija koje će se održavati tim povodom. Prvo što će biti je jedan kviz 27.1 na Boriku, specijal kviz samo o KK Opus Puntamika. S tim će sve početi i onda ćemo još tijekom godine imati neka događanja kako bi na što ljepši način obilježili ovu za nas jako lijepu obljetnicu.