07 srp 2024
DANIJEL JUSUP: “Nismo dobro izgledali na treninzima, ali…”
KK Zadar

DANIJEL JUSUP: “Nismo dobro izgledali na treninzima, ali…”

Danijel Jusup, trener košarkaša Zadra imao je razloga za zadovoljstvo nakon pobjede svoje momčadi u 15. kolu ABA lige protiv Studentskog centra. U najavi nije to bila nimalo laka utakmica, naročito zbog popriličnih problema u zadarskoj momčadi, no Jusupovi su igrači odigrali vrlo dobru utakmicu i ostvarili osmu ovosezonsku pobjedu u regionalnom natjecanju.

– S obzirom na ozljedu Marka Ramljaka i činjenicu da je Adem Mekić propustio susret zbog viroze, a Karlo Žganec odigrao njoj usprkos zadovoljan sam pobjedom. Nismo dobro izgledali na treninzima, no Mazalin nam je donio unutarnju igru, a Žganec važne trice i nakon lošeg otvaranja smo konsolidirali i stigli do pobjede. Željeli smo ići i preko 13, ali nije bilo prostora, umor je učinio svoje – rekao je Jusup.

Dejan Jakara, trener Derby Studentskog centra čestitao Zadranima je na pobjedi i dodao:

– Parirali smo 15 minuta, a onda izgubili puno lopti. Osamnaest lopti protiv ekipe koja je jedna od boljih u tranziciji je previše. Moram biti zadovoljan sa skokom, dobro smo i trčali, ali danas za pobjedu protiv Zadra to nije bilo dovoljno.