20 velj 2024
KARLO ŽGANEC: “Moramo puno bolje od ovoga”
Foto: Marin Sušić
KK Zadar

KARLO ŽGANEC: “Moramo puno bolje od ovoga”

Izjave aktera nakon utakmice 19. kola košarkaškog prvenstva Hrvatske Cedevita – Zadar 97:101.

Danijel Jusup, trener Zadra: “Utakmica je bila teška. Znali smo da će biti neizvjesno, da su oni svježi i da se kod nas malo akumulirao umor, a nema nam ni Ramljaka. Na našu sreću uspjeli smo pobijediti, zadovoljan sam.”

Karlo Žganec, igrač Zadra: “Znali smo da Cedevita doma jako dobro trči i ima dobru energiju. Došli smo bez Rame i malo ležerno, oni su dobili samopouzdanje i bilo je jako teško. Izvukli smo pobjedu, ali moramo puno bolje od ovoga. Obrana nikako nije funkcionirala, mučili su nas sa svojom zonom, na kraju smo individualnom kvalitetom stvorili neku razliku i priveli utakmicu u svoju korist.”

Ivan Bogdanović, igrač Cedevite Junior: “Najbitnije je da smo dali sve od sebe i borili se do samoga kraja. Mislim da smo imali priliku pobijediti, ali nismo je nažalost iskoristili. Čestitam suigračima na igri i momčadi Zadra na pobjedi.”

Damir Mulaomerović, trener Cedevite Junior: “Žao mi je zato što smo bili blizu i imali šansu da pobijedimo Zadar. Za nas bi to bila velika pobjeda, međutim, Zadar je preiskusna momčad da bi to dozvolila, pogotovo uz našu dekoncentraciju na kraju i greške u ključnim trenucima.”