22 velj 2024
MARKO RAMLJAK: “Bilo je gadno, ali najvažnije je da ništa nije slomljeno”
Foto: KK Zadar
KK Zadar

MARKO RAMLJAK: “Bilo je gadno, ali najvažnije je da ništa nije slomljeno”

Nakon što je odlično otvorio utakmicu protiv Budućnosti, Marko Ramljak u sedmoj je minuti krenuo u još jedan prodor ka protivničkom košu u svom stilu. Međutim, završio je na podu sa bolnom grimasom, nakon čega se više nije vraćao na teren.

– Bio sam u punom sprintu i baš kad sam htio skočiti onaj posljednji, najjači korak da idem na koš, stao sam na nogu Jonesu. Bilo je gadno, ali srećom nije ništa puklo. Sve je ostalo na mjestu tako da sam dobro prošao – priča nam Ramo drugog dana nove godine.

Ipak, izvjesno je da Danijel Jusup neće moći računati na kapetana neko vrijeme. Koliko točno, još uvijek nije poznato.

– Nadam se da ću što prije biti ponovno na terenu, ali hoće li to biti za 10 ili 20 dana sada još uvijek ne znamo. Odrađujem terapije s našim fizioterapeutom, ide to na bolje i vjerujem da ću se uskoro priljučiti suigračima.

Foto: Zvonko Kucelin / KK Zadar

Samu utakmicu protiv Budućnosti Ramljak nije ni mogao pogledati, jer je nedugo nakon odlaska u svlačionicu krenuo put bolnice.

– Išli smo u bolnicu da što prije to snimimo, tako da sam uhvatio tek posljednjih nekoliko minuta utakmice. Šteta zbog tog poraza, bili smo blizu u jednoj tvrdoj, atipičnoj utakmici. Nedostajao nam je poneki pogođeni šut ili poneka greška manje i mogli smo pobijediti. No, to je prošlost, sada je najvažnije da se što bolje pripremimo za utakmice koje slijede i da se vratimo na pobjedničke staze. Jedina želja za novu godinu je da ostanemo svi zdravi i onda će sve biti lakše – zaključio je zadarski kapetan.

Prva utakmice u 2024. godini Zadrane očekuje sutra, 3. siječnja, kada u sklopu 19. kola prvenstva Hrvatske gostuju kod Cedevite Junior. ABA liga se nastavlja sljedeći utorak, 9. siječnja, kada u Krešin dom stiže Studentski centar.