22 velj 2024
SUTRA AKCIJA! Zadarski sportaši 9. put za Socijalnu sampoposlugu
Ostali sportovi

SUTRA AKCIJA! Zadarski sportaši 9. put za Socijalnu sampoposlugu

Hrvatski zbor sportskih novinara – sekcija Zadar već 9. godinu zaredom, povodom božićnih blagdana, organizira humanitarnu akciju prikupljanja potrepština za Socijalnu samoposlugu Zadar. Želja nam je i ove godine uključiti što više zadarskih sportaša i sportskih kolektiva te vas ovom prilikom pozivamo da podržite ovu plemenitu akciju.

Mnogi su već najavili svoj dolazak i sudjelovanje u akciji, koja će se održati sutra (petak, 22. prosinca) između 9:00 i 11:00 sati u prostorijama Socijalne samoposluge u Samostanu sv. Frane.

Najpotrebnije su stvari koje se najčešće koriste: ulje, brašno, sol, šećer, pašta, riža, mlijeko, konzerve, dječja hrana, higijenske potrepštine, pelene, prašak za rublje, deterdžent za suđe, sapun, pasta za zube, kava…

S obzirom da svake godine ima i onih koji ne mogu doći baš na ovaj dan, donacije je moguće izvršiti i u drugim terminima, a za sve informacije možete nas kontaktirati na e-mail hzsn.zadar@gmail.com ili na broj 098 646 040 (Željko Kapelari, predsjednik HZSN Zadar).

Pokažimo zajedno još jednom koliko je veliko zadarsko srce i izvan sportskih terena!