22 velj 2024
DANIJEL JUSUP: “Opet smo u pobjedničkom traku”
Foto: KK Zadar
KK Zadar

DANIJEL JUSUP: “Opet smo u pobjedničkom traku”

Izjave aktera nakon utakmice 13. kola košarkaškog prvenstva Hrvatske Zadar – Šibenka 85:68.

Danijel Jusup, trener Zadra: “Zadovoljan sam pobjedom, posebno kako smo igrali u obrani. Dobro smo zatvarali linije, trčali kontranapade, zadovoljan sam kako smo izgledali. Nitko se nije ozlijedio, upisali smo dva boda i idemo dalje. Šibenka je igrala dobro, moderno, agilni su. Nama je pobjeda u Železniku puno značila za samopouzdanje, opet smo u pobjedničkom traku.”

Krševan Klarica, igrač Zadra: “Nije bilo lako nakon puta u Beograd, oni su dobra šuterska momčad.  Trudili smo se zatvoriti šut, u obrani smo uspjeli zadržati koncentraciju, u tranziciji spriječiti njihovu zonu. Uspjeli smo održavati razliku i privesti utakmicu kraju.”

Damir Milačić, trener Šibenke: “Mi smo imali nadanja da možemo uloviti Zadar na spavanju, ali on je u ozbiljnoj atmosferi nakon pobjede protiv FMP-a i općenito izgledaju dobro. Zadovoljan sam s obzirom u kojim smo okolnostima. Htio sam malo odmoriti ekipu jer nas vrlo brzo očekuje balon u ABA 2 ligi i s obzirom na to nije bilo velika razlika. Ne možemo tražiti pobjedu na Višnjiku ali pokušat ćemo drugi put iznenaditi.”

Antonio Klarin, igrač Šibenke: “Zadar je jako kvalitetna momčad, imaju odlične rezultate. Moćni su i ovoj utakmici su napravili razliku na početku. U nekim trenucima smo bili blizu egala, no oni su svojim snagom i iskustvom održali prednost.”