13 srp 2024
FUTSAL LIGA ZADAR Young boysi do preokreta protiv Idasse
Foto: Marin Gospić
Futsal

FUTSAL LIGA ZADAR Young boysi do preokreta protiv Idasse

TOROVI STREET FOOD-STANOVI 1:5

Novi poraz Torova u svojoj kući. Sve je krenulo odlično po njih, brzo vodstvo i kontrola igre. Nažalost po njih, ukazao se golman Dražević i odlični Toni Bugarija te su Stanovi malo pomalo okrenuli i upisali vrijednu pobjedu, gorila je konoba u Vrani kasnije.

MURVICA-PLOVANIJA TEGULA CENTAR 3:1

Utakmica kratkih rostera, točnije rečeno na obje klupe jedan igrač, i to na onoj od Plovanije. To je uvod u utakmicu, a sve ostalo je bilo u rukama dvojca Jarmanović i povratnika u Mocire Bube Markovića. Dva njegova gola i čudesne obrane dovodile su Plovaniju do očaja i na koncu do poraza.VIŠNJIK-PLOČA 6:3U zaostaloj utakmici prošlog kola Višnjik je teško poražen od Idasse i već dan kasnije čekala ih je Ploča. Međutim, namjerili su se na “novi” Višnjik koji je gospodario terenom predvođenom Josipom Iveljićem. Ploča je pokušavala i s vratarem u polju, čak je i efikasno bilo, no te subotnje večeri pobijedila je bolja momčad, kvart s pet nebodera.

BRODARICA ML INVEST-SINJORETOVO 2:8

Lanjski viceprvaci definitivno su se vratili u život, pobjede ponovo stanuju u njihovom dvorištu. Brodarica je poražena, čak i visoko, no prvi dio obećavao je, itekako. No, nastavak nudi jednosmjernu ulicu koja vodi od Lidla prema gore. Pogon braće Katuša pokrenuo je Sinjoretovo s kombiniranih sedam golova i sunce opet sjaji usprkos prosincu.

YOUNG BOYS GRADITELJSTVO ILIĆ-IDASSA NADIN VINA VINKETA 3:2

Početak Idasse bio je kao snježna bajka, dva gola u prvih par minuta sugeriralo je na laganu pobjedu. Ipak, nešto se pitalo i Young boyse koji su bijelu zastavu ostavili u Smilčiću. Malo pomalo, stezali su obruč oko vinara i hvatali prednost. Kulminacija drame dogodila se u zadnjoj minuti kada Roko Jurić poentira za pobjedu i ludnica je mogla početi, iz poraza do pobjede.

KONTRA TAXI ROGIĆ-KONTROL BIRO TEATRO BAR 0:4

Fascinira moć i kvaliteta Kontrol biroa. Ionako dobar roster, popunjen je s Lukom Vidukom, strijelcem prvog gola. Dosta dugo je Kontra bila na minus jedan i imala otvorenu utakmicu, no sve je presijekao Pedišić, i to dva puta, i priči je bio kraj. Niz pobjeda Kontrol biroa zasad je na osam, impozantno.

VAROŠ ZDC-KANELA RAŠTANE 8:2

Opet su raspucani i ubojiti bili lideri prve lige. Ovaj put je “nastradala” momčad Kanele koja je pružala solidan otpor kroz prvi dio. Velika je širina kod Varoši i kad začepite jednu rupu, stvori se nova, da slikovito objasnimo. Dokaz tome je da su se strijelci ravnopravno raspodijelili za osam golova u mreži Kanele. Njima ostaje izvući pouke i što prije zaboraviti ovu utakmicu.

Tekst: Krešimir Zrilić