19 srp 2024
BOŽIĆNI TURNIR OTOČAC 2023 Drugo mjesto za KK Pakoštane!
Mlađe kategorije

BOŽIĆNI TURNIR OTOČAC 2023 Drugo mjesto za KK Pakoštane!

Održan je već tradicionalni Božićni košarkaški turnir Otočac 2023. na kojem već desetu godinu zaredom sudjeluju i predstavnici Košarkaškog kluba Pakoštane.

Ove godine na turniru su sudjelovale četiri ekipe. Uz domaćina tu su još bili ŽKK Gospić, KK Kolpa iz Slovenije i KK Pakoštane. Turnir je bio organiziran za djecu rođenu 2012./2013. godine jedna kategorija, te za djecu rođenu 2014./2015. godine druga kategorija.

KK Pakoštane sudjelovao je s ekipom 2012./2013. U prvoj utakmici pobijedili su domaćina KK Otočac dok su u borbi za prvo mjesto izgubili od jako dobre ekipe KK Kolpa iz Slovenije.

– Moram čestitati mojim dječacima na izuzetnoj borbenosti u obje utakmice kao i na prikazanom znanju i naposljetku osvojenom drugom mjestu. I na kraju zahvala na pozivu i izvrsnoj organizaciji domaćinu KK Otočac koji se pobrinu da se sva djeca sa turnira kući vrate sretna, prepuni uspomena i prigodnih poklona – dodao je trener KK Pakoštane, Dinko Mandić.

Za Košarkaški klub Pakoštane nastupili su: Lisica Luka. cap., Maksan Jure., Horvat Luka, Maksan Frane, Krpeta Petar, Polegubić Ante, Miletić Miroslav, Maksan Marko.