27 velj 2024
FUTSAL LIGA ZADAR Derbi kola pripao Varoši ZDC, Kontrol biro do 7 pobjede u nizu
Foto: Marin Gospić
Futsal

FUTSAL LIGA ZADAR Derbi kola pripao Varoši ZDC, Kontrol biro do 7 pobjede u nizu

Teško je riječima opisati sve ono što se događalo ovoga vikenda na parketu Mocira. Možemo samo kazati da su mnogobrojni gledatelji uživali u utakmicama 1. Karlovačko futsal lige Zadar.

BRODARICA ML INVEST-KONTROL BIRO TEATRO BAR 0:3 Tricom se došlo do sedme pobjede u nizu Kontrol biroa, što zaslužuje svaku pohvalu. Dosta teže od očekivanog stigli su do pobjede, a razlog tome je odličan otpor Brodarice. Dosta dugo se lomio otpor žilavih fenjeraša, a možda bi bilo i više problema da ne igra Luka Zdrilić. 

SINJORETOVO-YOUNG BOYS GRADITELJSTVO ILIĆ 4:0 Vraća se pomalo i Sinjoretovo na pobjedničke staze. Druga pobjeda u nizu, ovaj put su pali YB s pokerom u mreži. Živu utakmicu presijekao je joker s klupe Filip Batur, put do Mocira našao je i David Katuša i eto pobjede, čiste ko suza Gospina. 

MNK Kontrol biro Teatro bar

PLOVANIJA TEGULA CENTAR-TOROVI STREET FOOD 10:1 Ne čitate izvještaj s vaterpolo utakmice Juga i Jadrana, već golijadu Plovanije u većoj mjeri. Torovi su stigli, blago rečeno, oslabljeni, i veći otpor nisu mogli pružiti. S dva hattricka istakao se šibenski dvojac Tino junakovic i Brajković te su nakon dugo vremena navukli osmijeh na lice namirisanog voditelja Alena Juričića. 

MURVICA-VAROŠ ZDC 1:5 Nazovi Matu i Denija za pobjedu, naravno Bugariju i Kolegu. Uvjerljivu pobjedu Varoši u derbiju kola začinio je spomenuti dvojac i tako ostavio Varoš na vrhu bez poraza. Utakmica je prelomljena polovicom nastavka kada se otišlo na plus dva i “ciao žurim”.  

PLOČA-RAŠTANE KANELA 3:6 Odlična utakmica ipak je na kraju pripala Kaneli. Dosta toga je usmjereno ka pobjedi na samom početku, kada su po dvorani grmili projektili Šime Colića Škuce. Ploča se odbila predavati i grizla, no nisu uspjeli stići prednost, danas bolje Kanele.  

KONTRA TAXI ROGIĆ-STANOVI 3:2 Nevjerojatna utakmica na isteku kola. Puno dinamike, trke, preokreta i na koncu pobjeda taksista. U istinskog junaka prometnuo se Petar Zurak sa dva zgoditka, svaki bitan na svoj način. Stanovi su polovicom nastavka poveli, no uporna Kontra nije padala. Na kraju uz igrača golmana se nije došlo do makar boda, dok je za puni plijen brod otplovio.

Tekst Krešimir Zrilić