20 velj 2024
KK ZADAR Natječaj za direktora poništen je jednoglasno
Foto: Šime Zelić
KK Zadar

KK ZADAR Natječaj za direktora poništen je jednoglasno

U priopćenju kojega je u nedjelju objavio Košarkaški klub Zadar, vezano za sjednicu Nadzornog odbora održanu prošli petak, nije navedeno ništa o poništenju natječaja za direktora, kao ni o promjeni na mjestu potpredsjednika NO-a. Tim tragom zamolili smo za dodatne informacije Josipa Begonju, klupskog djelatnika, koji nam je, kao i uvijek, ljubazno proslijedio tražene informacije.

– Prema objavljenom natječaju, NO ima pravo poništenja istoga bez obraloženja. Natječaj je poništen jednoglasno – priopćio je Begonja, citiravši dio natječaja.

“Nadzorni odbor zadržava pravo ne odabrati nijednog kandidata i pravo poništenja Natječaja bez posebnog obrazloženja.”

Josip Begonja (Foto: Šime Zelić)

Kada će biti raspisan novi natječaj za direktora?

– To je tema koju ćemo razmotriti / definirati na sljedećoj sjednici NO-a – kazao je Begonja, potvrdivši da će operativno klub nastaviti voditi Vana Dundov u funkciji vršiteljice dužnosti direktora.

Inače, Nadzorni odbor sada broji osam članova, s obzirom da je iz njega istupio Dino Martinović, dok je Dario Kljajić, koji je podnio ostavku na mjesto potpredsjednika (koja je prihvaćena – novi potpredsjednik je Zdenko Jukić), ostao član NO-a, potvrđeno je iz kluba.

Na zamolbu za dogovorom intervjua sa Rokom Stipčevićem, novim predsjednikom NO-a, dobili smo odgovor.

– Zbog privatnih razloga Rok traži odgodu razgovora. Trenutačni fokus je na momčadi. Kad Rok bude spreman, dogovorit ćemo razgovor.