20 velj 2024
SILENZIO STAMPA? KK Zadar još bez objave o sjednici Nadzornog odbora
Foto: Šime Zelić
KK Zadar

SILENZIO STAMPA? KK Zadar još bez objave o sjednici Nadzornog odbora

Jučer (petak) s najavljenim početkom u 15 sati održana je sjednica Nadzornog odbora Košarkaškog kluba Zadar. Kako su mediji, svatko svojim kanalima, uspjeli doznati, na njoj je izglasano nepovjerenje dosadašnjem predsjedniku NO-a Dinu Martinoviću, a ostavku je na funkciju potpredsjednika podnio i Dario Kljajić.

Novim predsjednikom NO-a imenovan je Rok Stipčević, a potpredsjednikom Zdenko Jukić. Natječaj za direktora, na kojega se javio samo jedan kandidat, bivši direktor David Gunjević, poništen je.

I to je manje-više sve ono bitno što se jučer proširilo javnim prostorom na način na koji je u zadarskoj košarci već uobičajen, a za sam klub nimalo pohvalan i profesionalan. No, curenje informacija je problematika koja u KK Zadar nije od jučer.

Ipak, nešto na što nismo navikli jest da se, nakon sjednice Nadzornog odbora na kojoj su donesene tako značajne odluke, klub u sljedećih više od 24 sata nije službeno oglasio. Prema dosadašnjim uzusima, priopćenja ili izvještaji stizali su u pravilu istoga dana.

Ovoga puta nisu ni istoga, a evo, osim ukoliko nešto ne pristigne danas iza 22 sata, niti sljedećega. Premda su neke najave toga postojale. Dapače, čak i izravne informacije ljudi iz kluba. U razloge ulaziti nećemo, ali to svakako nije način kako bi jedna ozbiljna institucija trebala funkcionirati.