27 srp 2024
DANIJEL JUSUP: “Minutaža je raspoređena, nitko se nije ozlijedio…”
Foto: KK Zadar
KK Zadar

DANIJEL JUSUP: “Minutaža je raspoređena, nitko se nije ozlijedio…”

Izjave aktera nakon utakmice 11. kola košarkaškog prvenstva Hrvatske Zadar – Dubrava 83:58.

Danijel Jusup, trener Zadra: “Dosta koncentrirano smo otvorili utakmicu, naročito defanzivno i tu smo stekli sigurnost i u napadu. Bilo je nekoliko napadačkih rupa i imali smo više problema s napadom nego obranom. Dosta su nam agresivno radili udvajanja, ali sve u svemu sam zadovoljan. Minutaža je raspoređena, nitko se nije ozlijedio i nadam se da ćemo imati svježinu za sljedeću utakmicu.”

Dario Drežnjak, igrač Zadra: “Ovakav ulazak u sezonu je sjajan, da smo bez poraza i da držimo tu startnu jedinicu. Što se tiče same utakmice, dobro smo je otvorili i kontrolirali je u našem ritmu. Možda je bilo manjih problema, ali na kraju smo bez veće potrošnje pobijedili.”

Jeronimo Šarin, trener Dubrave: “Čestitam Zadru na zasluženoj pobjedi i želim im sreću u nastavku sezone. Mi smo pokušali pružiti maksimalni otpor, hvatati Zadrov loš dan ne bi li se ukazala neka prilika. Nismo uspjeli i Zadar je zasluženo pobijedio. Svi primjećuju da je Dubrava drugačija od svih klubova, imamo šest mladih igrača od 2003. do 2006. godišta koji imaju maksimalnu priliku. Rezultati neki put nisu sukladni s nekim planom, nedostaju nam dvije pobjede koje smo svojim glupostima i mladenačkom zaigranošću izgubili. Rekao sam ako mi momčad na početku sezone izgleda bolje nego na kraju da nešto krivo radim. Mislim da ćemo do kraja sezone biti sve bolji, uz rame drugima.”

Ivan Jurić, igrač Dubrave: “Nismo dovoljno dobro ušli u utakmicu, imali smo dosta glupih grešaka, a osjetio se i umor od jučerašnje utakmice. Nemamo neki konkretan odgovor zašto smo imali loš dan. Više bih volio da smo pobijedili utakmicu nego što sam ja igrao dobro.”