22 velj 2024
Drama u Biogradu pripala Murvici, Kontrol birou derbi protiv Young boysa
Foto: Futsal liga Zadar
Futsal

Drama u Biogradu pripala Murvici, Kontrol birou derbi protiv Young boysa

Jubilarno 10. kolo 1. Karlovačko futsal lige obilovalo je zanimljivim susretima, u kojima smo gledali odličan futsal.

TOROVI STREET FOOD-MURVICA 2:3

Prava bitka na parketu biogradske dvorane otišla je u Murvicu. No, lako nije bilo. Torovi su do pred kraj prvog dijela imali sve, dva gola, posjed i kontrolu utakmice. Gol Franjkića do odmora vratio je Murvicu u život, da bi preokret stigao u nastavku. Tračak nade za domaćine bio je akumulirani u zadnjoj minuti, no obrana Jarmanovića odnijela je puni plijen u Murvicu.

YOUNG BOYS GRADITELJSTVO ILIĆ-KONTROL BIRO TEATRO BAR 2:5

Na trenutke smo pomislili da su ekipe došle sa skuterima u dvoranu s obzirom na količinu trke i dinamike. Kontrol biro je na pogon dvojca Šušić-Zdrilić stvarao “zimnicu” koju se nije moglo lako izgubiti. Boysi su nakon izjednačenja ipak posustajali i nisu mogli pratiti ritam Kevrićevih kamikaza koje pišu i petu pobjedu u nizu.

BRODARICA-STANOVI 0:8

Što reći i napisati nakon ovakve utakmice? Stanovi, dosta oslabljeni, Brodarica još i gore. I tako oskvrnjeni, Stanarci su bili televizija u boji za beskrvne žute s Brodarice. Sama utakmica je, takoreći, završila nakon prvog dijela, dok je nastavak više prošao u gledanju semafora i čekanju kraja.

VAROŠ ZDC-PLOČA 6:1

Ulica Put Dikla ili u prijevodu jednosmjerna ulica, kratak je opis ove utakmice. Varoš je na krilima Čurjurića i Župana, ali Šime, gospodarila terenom. Ploča je pokušavala, ali je to bilo isuviše skromno da se ozbiljnije suprotstavi. Tako Varoš ostaje jedina neporažena momčad lige te čvrsto drži vrh.

VIŠNJIK-SINJORETOVO 0:3

Skraćena rotacija u oba tabora, a pogotovo kod lanjskih viceprvaka, po tempu igre nije se puno primijetila. Trka i borba za svaki metar terena bila je nemilosrdna. Pogodak Kapitanovića u ranoj fazi utakmice  dugo je bio na semaforu, da bi u finišu Sinjoretovo zapečatilo svoju pobjedu. Višnjik se također predstavio u dobrom izdanju, no kako kaže Kemal Monteno “Nije htjela”.

RAŠTANE KANELA-IDASSA NADIN VINA VINKETA 1:6

Teniska pobjeda i buđenje Idasse iz zimskog sna. Malo popunjeniji roster Idasse bio je dovoljan da poraze beskrvnu Kanelu. Mateo Pranić dirigirao je orkestrom i našao svjetlo na kraju tunela. Kanela se ispraznila nakon “europskog” tjedna s dvije utakmice i umnogome olakšala put ka Idassinoj pobjedi.

KONTRA TAXI ROGIĆ-PLOVANIJA 4:3

Ljepotica za kraj kola u kojoj taksisti upisuju nove bodove, a Plovaniji ostaju brige. Kontra je veći dio utakmice bila u prednosti, no Plovanija nije odustajala te se u finiš ušlo s minus jedan. Uz dosta prigoda za barem remi ostao je konačan rezultat ponajviše zahvaljujući čudesnom Roku Žuri na golu.

Tekst: Krešimir Zrilić