19 srp 2024
DANIJEL JUSUP: “Ovaj ritam je nehuman, o tome treba razmisliti”
Foto: KK Zadar
KK Zadar

DANIJEL JUSUP: “Ovaj ritam je nehuman, o tome treba razmisliti”

Danijel Jusup, trener Zadra, nakon pobjede protiv Dinama u Zagrebu, desete u isto toliko kola prvenstva Hrvatske kazao je:

– Bilo je teško igrati 48 sati nakon nezgodnog poraza protiv Igokee, koji se psihološki odrazio na igrače. Kad nam je ponestalo svježine, rezultat je pao, Dinamo je napravio dobru seriju, ali mi smo smogli snage da to privedemo kraju. Potrošnja je izuzetno velika i stvarno sam zadovoljan s pobjedom i da se nitko nije ozlijedio. Htio bih da je taj doprinos s klupe malo veći, ja ću to uvijek govoriti, treba nam još jedan igrač ako mislimo imati mir. To se pokazalo u Laktašima, pokazalo se i večeras.

Pred Zadranima su sada još tri utakmice unutar sedam dana. U srijedu je na rasporedu dvoboj osmine finala Kupa Krešimira Ćosića protiv Dubrovnika, potom već sljedeći dan prvenstveni okršaj sa Dubravom, dok 3. prosinca Jusupova momčad gosutuje kod Cedevite Olimpije u Ljubljani u sklopu regionalnog natjecanja.

– Ovaj ritam je nehuman prema igračima. Jednostavno, to je prevelika potrošnja u relativno kratkom vremenu. To je nešto o čemu treba razmisliti – upozorio je trener Zadra.