02 svi 2024
DANIJEL JUSUP: “Neke stvari ću radije prešutjeti”
Foto: Filip Roganović / SC Derby
KK Zadar

DANIJEL JUSUP: “Neke stvari ću radije prešutjeti”

Nakon poraza na gostovanju kod Igokee u produžetku Danijel Jusup, trener Zadra, nije bio od previše riječi, ali je poslao znakovitu poruku upućenu jasno se da naslutiti kome.

– Čestitam Igokei na pobjedi, a ove neke stvari koje ne smijem govoriti, ja ću to radije prešutjeti. Mogu samo reći da ovo što sam vidio, neke stvari, da mi se nije svidjelo. Toliko – kratak je bio Jusup.

Foto: Nikola Vuruna / Igokea

Vladimir Jovanović, trener Igokee, bio je, jasno, boljeg raspoloženja:

– Čestitam mojoj momčadi na pobjedi. Ovo je bila bitna utakmica za nas. U najavi sam pričao koliko je Zadar kvalitetan, koliko igra atipično i koliko je nezgodan protivnik za sve pa tako i za nas na svakom terenu. Posebno ako imaju dobru šutersku večer kao ovaj put u prvom poluvremenu, kada su ubacili sedam trica. Mi u prvom poluvremenu nismo bili pravi, nismo igrali sa dovoljno energije ni obranu kako treba. Mislili smo da se neke stvari trebaju riješiti samo u napadu i imali smo taj minus od 16 poena na poluvremenu – rekao je Jovanović pa nastavio.

– U drugom poluvremenu smo uložili puno više energije da bi se vratili. Poslužio nas je šut za tri poena, pogodili smo veliki broj trica u nastavku i u produžetku kada je to bilo važno i na kraju uspjeli utakmicu okrenuti na našu stranu. Kao što sam rekao, ovo nam je bila važna utakmica, jer smo imali smo težak raspored iza nas, ali moramo biti još puno bolji.