13 srp 2024
KK ZADAR: “Hvala navijačima, policiji, zaštitarima i pratećem osoblju”
Foto: Zvonko Kucelin / KK Zadar
KK Zadar

KK ZADAR: “Hvala navijačima, policiji, zaštitarima i pratećem osoblju”

Košarkaški klub Zadar jučer je bio domaćin utakmice 7. kola AdmiralBet ABA lige s Crvenom zvezdom. Utakmici su prethodila dva incidenta zbog kojih je KK Zadar izrazio žaljenje i uputio javnu ispriku redakciji Mozzart Sporta i gostujućem klubu.

Danas se klub s Višnjika javnosti obratio još jednim priopćenjem u kojemu stoji:

“Atmosfera na samoj utakmici koja se odigrala pokazala je da je odluka ABA lige j.t.d. o njezinom odigravanju bila potpuno opravdana te da je napad na goste bio izdvojeni incident na koji klub nije mogao utjecati. Od početka do kraja publika je bodrila svoju momčad, uz eventualne manje provokacije koje su nažalost uobičajene na sportskim borilištima, ali bez ijednog izgreda prije, tijekom i nakon utakmice.

Zahvaljujemo navijačima koji su se odazvali na naš apel i osvjetlali obraz kluba i grada. Pokazali su da mogu biti velika podrška momčadi tijekom utakmice, zbog čega su košarkaši davali svoj maksimum do samog kraja. Zahvaljujemo također djelatnicima PU zadarske, zaštitarima i pratećem osoblju koje je omogućilo da se cijeli događaj održi na najvišoj razini. Ovakav razvoj događaja veliki je vjetar u leđa klubu u njegovom daljnjem sportskom i svekolikom razvoju.

Mi smo Zadar!”