27 velj 2024
Iza predstavnika KSV Zadar uspješan je nastup u Aachenu
Skokovi u vodu

Iza predstavnika KSV Zadar uspješan je nastup u Aachenu

Članovi Kluba skokova u vodu Zadar predstavljali su hrvatsku reprezentaciju na prestižnom natjecanju za juniore i kadete u Aachenu. Na natjecanju su nastupili Marko Huljev, Mikula Miočić, Dolores Benković, Anika Miočić i Petra Boltužić te treneri Marko Sutlović i Nika Cerovečki.

U kategoriji juniora Marko Huljev ostvario je vrhunski rezultat u finalu sa daske 3m, osvojio je 2.mjesto uz osvojenih fantastičnih 512 bodova. u finalu daske 1m osvojio je 5. mjesto sa 377 bodova.

U kategoriji juniora B Mikula Miočić ušao je u finala sa daske 1m i 3m. Sa daske 3m ušao je u finale kao treći dok je u finalu završio na 8.mjestu sa 317 bodova. U kvalifikacijama sa daske 1m osvojio je 6 mjesto dok je finalu završio kao deveti sa 297 bodova.

U kategoriji juniorki B Dolores Benković je u kvalifikacijama sa daske 3m osvojila 4. mjesto dok je u finalu bila peta sa 267 bodova. Sa daske 1m osvojila je 4. mjesto u kvalifikacijama i šesto u finalu sa 267 bodova.

U kategoriji kadetkinja Anika Miočić osvojila je šesto mjesto sa daske 1m sa osvojenih 200 bodova. Sa daske 3m osvojila je deseto mjesto sa 218 bodova.

U kategoriji kadetkinja D Petra Boltužić osvojila je peto mjesto sa daske 3m sa 173 boda. Sa daske 1m osvojila je peto mjesto sa 162 boda.

Juniorski sinkro par Mikula Miočić i Marko Huljev sa daske 3m osvojili su treće mjesto sa osvojena 222 boda.

Kod kadetkinja sinkro par Petra Boltužić i Anika Miočić sa daske 3m osvojile su treće mjesto sa 158 bodova.