07 srp 2024
NK BIBINJE Vladu Mandića na mjestu trenera naslijedio Damir Čačić
Foto: NK Bibinje
Domaći nogomet

NK BIBINJE Vladu Mandića na mjestu trenera naslijedio Damir Čačić

Nogometni klub Bibinje, prošlosezonski pobjednik 1. ŽNL Zadarske, ima novog trenera. Nakon poraza u prvom kolu nove sezone na gostovanju kod Abecede Zara Dental Centar, došlo je do sporazumnog raskida ugovora sa dotadašnjim trenerom Vladom Mandićem, koji je klub vodio proteklih godinu dana.

– Vlado je prošle sezone napravio povijesni uspjeh s našim klubom te osvojio 1. ŽNL nakon 27 godina čekanja. Klub mu zahvaljuje na svemu što je napravio i želi mu sve najbolje u životu i daljnjoj trenerskoj karijeri – poručili su putem facebook stranice predsjednik, uprava, igrači i navijači NK Bibinja.

Novi trener je još jedno dobro poznato nogometno ime, iskusni zadarski stručnjak Damir Čačić, kojemu je posljednji klub bio NK Škabrnja ’91, a prije toga dokazao se nadasve u radu s mlađim kategorijama kao trener, potom i voditelj škole nogometa NK Zadar.

– Zadovoljstvo mi je doći u NK Bibinje i raditi s momcima od kojih veliku većinu poznajem dok su bili još u omladinskom pogonu Nogometnog kluba Zadar. Nadam se da ćemo biti na tragu prošlosezonskog rezultata. Pozivam sve navijače da nas podrže već u nedjelju na utakmici protiv Nove zore u kojoj tražimo pobjedu – kazao je Čačić.

1. ŽNL – raspored 2. kola

Subota, 16. rujna (17 sati): Velebit – Zemunik, Dalmatinac – Zlatna luka.

Nedjelja, 17. rujna (17 sati): Bibinje – Nova zora, Galovac – Polača, Dragovoljac – Hajduk, Sabunjar – Škabrnja.

Ponedjeljak, 18. rujna (17 sati): Pakoštane – Abeceda.