24 ruj 2023
HKK ŠIROKI Brala i Karamarko: “Vjerujemo da nas očekuje jedna dobra sezona”
Košarka

HKK ŠIROKI Brala i Karamarko: “Vjerujemo da nas očekuje jedna dobra sezona”

Zadarske snage u sportskom ponosu Hercegovine, HKK Širokom ove sezone bit će Duje Brala i Gabriel Karamarko.

Iza Brale je već jedna odrađena sezona u Širokom kojom je i više nego zadovoljan?

-Nakon početne faze aklimatizacije i privikavanja u kojoj mi je jako puno pomogao Ive Ivanov sve se posložilo kako treba. Počeo sam i puno bolje igrati i to je ono što me posebno veseli. Rezimirajući sve, prošla sezona je za nas bila vrlo uspješna, ostaje žal za tim polufinalom u domaćem prvenstvu u kojem smo izgubili od Borca, ali to je sport. Imalo smo dosta stariju i iskusniju ekipu nego što je slučaj ove sezone. Naš cilj i očekivanja su dati sve od sebe, svaki trening i svaku utakmicu. Mlada smo ekipa i trebamo ići utakmicu po utakmicu. Igrati brzo, energično i s tom svojom mladosti pokušati stvarati prednost – ističe Brala.

Sada je Brala u situaciji u kojoj je lani bio Ivanov. On je dočekao Karamarka kojemu je ovo također prvi odlazak iz rodnog Zadra.

-Stvarno mi puno znači što je Duje tu, primljen sam dobro, još se lagano uvodim u sistem ali sve u svemu grad, ljudi, klub sve je za pohvalu.
Nadam se da ćemo sezonu završit prema ciljevima kluba, na meni je da svaku ukazanu priliku pokušam iskoristiti što je moguće bolje – kaže Karamarko.

Već ovaj vikend Duju i Gabriela očekuju nove pripremne utakmice, upravo u Širokom bit će održan 23. Memorijal “Široki 2023”.