03 lis 2023
Futsal Murvica i Kontra za Prvu ligu
Futsal

Futsal Murvica i Kontra za Prvu ligu

Završio je prijelazni rok u natjecanjima koje vodi Udruga za mali nogomet Zadarske županije. U novoj sezoni klubovi će biti podijeljeni u četiri lige, koje će brojiti po 14 momčadi. Nakon odustajanja Puntamike, koja je ugasila seniorski sastav, za popunu Prve lige kvalifikacijsku utakmicu odigrat će Futsal Murvica i Kontra Taxi Rogić.

Uz pobjednika te utakmice u Prvoj ligi će igrati: Varoš, Sinjoretovo, Idassa Nadin, Ploča, Stanovi, Brodarica, Višnjik, Kontrol biro, Street food Biograd, Raštane Kanela, Murvica, Young Boysi, Plovanija. Poraženi iz kvalifikacija za Prvu ostaje u Drugoj ligi u kojoj su i: Zaton, Sv. Ante, Poljica, Krneza, Zadranka, Vrsi RN, Tornado Bibinje, Osam mladi, Ugljan, Poljica Brig, Škabrnja, Sukošan. Za popunu Treće lige kvalifikacije će odigrati Kolan i Dasiaddo.

– Nakon što se dobiju i te dvije nepoznanice iz kvalifikacija, održat će se plenumi klubova za svaku ligu. O terminima odigravanja kvalifikacijskih utakmica, kao i terminima održavanja plenuma klubova, klubovi će biti pravovremeno obaviješteni – kaže Stipe Bjeliš, predsjednik Udruge.