24 ruj 2023
Dogovorena suradnja između ŽKK Zadar i KK Opus Puntamika
Domaća košarka

Dogovorena suradnja između ŽKK Zadar i KK Opus Puntamika

Dogovorena je suradnja za predstojeću sezonu između ŽKK Zadar i KK Opus Puntamika.

U prošloj sezoni cure iz ŽKK Zadar povezale su se s Puntamičanima kroz odigravanje prijateljskih utakmica pretkadetkinja i kadetkinja na inicijativu trenera Darka Frakina i trenerice Marije Mazije, te suradnjom Marije Mazije i Marina Pijace koji su zajedničkim snagama sa OŠ Šimun Kožičić Benje osvojili prvo izdanje NBA junior lige.

U sezoni koja je pred vratima i službeno je dogovorena suradnja kojom će se kroz trenažni proces povezati omladinski pogon, a trenerski duo Mazija&Frakin prenositi svoje znanje i energiju na zadarsku djecu.

Posebno veseli dolazak Ive Ivanova u redove KK Opus Puntamika, koji će svoje bogato igračko iskustvo prenositi i na najmlađe djevojčice, te im usaditi sve one sportske i životne vrijednosti koje su ga krasile kroz cijelu karijeru.

– Ovom suradnjom želimo svakodnevno kao Klubovi napredovati, ulagati u našu zadarsku mladost, stvarati nove generacije i međusobnom podrškom doći do željenih ciljeva. Veselimo se novim izazovima i sretno nam u novoj sezoni – dodali su iz ŽKK Zadar i KK Opus Puntamika.